24 mai 2012

O rezerva de afectivitate exploatata




E Lurpak usor sarat, spreadable! N-are nevoie de reteta! Se ocupa altii de ea! Un drum la market si o sacosa plina cu Lurpak butter si paine prajita mi-au fost suficiente luna asta! Mie cel putin, o da! Toast de paine prajita si Lurpak de dimi pana pe dupa pranz, cu dulceata, cu sunca, cascaval si salata.. Lurpak asta daca nu-ti poate alina sufletul, iti alinta pe cat poate el de lin si cremos sufletul stomacului si-ti trezeste, macar pentru clipele in care il savurezi, simturile...






Cu dulceata de nuci verzi, homemade by mama soacra - sarumana ! Si a fost bun si dezamagitor de putin (am ajuns la fundul pungii dupa o luna intreaga de sedare numai cu el), la fel de bun ca prima data cand mi s-a topit in gura si mi-am lins degetele de placere, sclipitor ca o dragoste sublima care se consuma cu zgarcenie si dramuire.



Si nu puteam inainte de culcare sa nu ma ofer voluntara acestor bijuterii mici si cremoase - Raffaello - coz i rilli love them! Apoi mi-am trantit trupul istovit pe 'iarba' moale a patului si mi-am propus sa nu-mi mai cultiv cu intrebari oricum fara raspuns fermentul reflectiunii. Azi sunt fresh! Cum n-am mai fost de-o luna! Ma asteapta o lucrare de dizertatie pe care trebuia s-o fac terminata demult, dar n-a fost chip! Mai am putin si putine zile, asa ca sa-i dau bice zic! Si tot ce mai pot sa fac acum, e sa-i multumesc din suflet lui Doamne Doamne si piciului meu! Love U !


Iar voua va multumesc din suflet ca existati ! Sunteti ca o piatra de temelie, tare aproape de sufletul meu ! Mi-a fost tare, tare dor de voi ! O saptamana faina sa aveti si tineti minte ca viata e pink, chiar cand totul e black ! Parol !!

49 de comentarii:

  1. Bine ai revenit! Mi-a fost dor de tine...si inca imi mai este. Vei reusi sa treci peste toate cu sufletul impacat si linistit. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine-ai revenit. Fruntea sus si mergi inainte. Indiferent ce ti s-a intamplat, sper sa nu fie "atat de grav pe cat vezi tu". Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, sunt constienta ca exista probleme mult mai mari pe lumea asta. Doamne ajuta sa nu ajung vreodata sa le cunosc / sa le cunoastem ! Pupici

      Ștergere
  3. Imi pare foarte, foarte rau ca ai trecut printr-o perioada proasta, dar din pacate asta e viata.
    Pupici multi si tie si curajosului tau mic, si indragostit.
    Sa ai o zi excelenta, iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e. Iar piciul meu e un adevarat sprijin ! Multumesc lui Dumnezeu. Pupici

      Ștergere
  4. Hugs,hugs si pupici mari si maruntei de la noi. Doamne,copiii astia sunt adevarate minuni,un zambet de la ei si te face sa uiti de toate,eu chiar simt ca se opreste timpul in loc in momente din astea. Tu sigur o sa treci peste toate,take your time ,asculta sfatul piciului tau si uita-te la partea plina a paharului. In astfel de momente,ma gandesc la cei care au probleme mai mari decat mine.
    Lurpak e pe lista favoritelor noastre,numai untul de casa il surclaseaza,il recomand si eu cu drag.
    O saptamana faina si tie. Pupici peste pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat ! Si ai dreptate in printa unui de casa ;) da acum mi-e lene, zau! O saptamana roz! pupici

      Ștergere
  5. Draga Anto, nu stiu prin ce treci dar stiu ca atunci cand am citit m-am gandit cu drag la tine si ti-am trimis un gand bun!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu stiu care e motivul supararii tale, insa pot sa iti spun, din proprie experienta, ca negrul nu e atat de negru. Insa trebuie tu sa iti limpezesti gandurile!!!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-e greu sa impartasesc motivele, ca-s multe rau si au venit toate gramada. Dar incerc sa privesc partea plina, chiar daca uneori ne mai si mintim ca sa trecem peste ;) ( Pup cu drag!

      Ștergere
  7. incercam sa tinem minte...daca putem , si cum om putea ...si daca ne lasa ( viata )...iti doresc succes la dizertatie si liniste sufleteasca...nu sunt nici eu un bun sfatuitor si mangaietor azi...ieri , am pierdut un prieten.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare tare rau Coco! Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe cei plecati dintre noi!

      Ștergere
  8. Totul este trecator si sigur urmeaza ceva mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anto , nu ai idee cat ma bucur de revenirea ta !!!! :) Sa lasam momentele grele deoparte si sa incercam sa ne bucuram de lucrurile marunte si frumoase !!!!
    PS.Un pup dulce ptr cel mai frumos si destept barbat din viata ta !!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur din suflet sa fiu iar alaturi de voi, cu voi! Imbratisari cu drag!

      Ștergere
  10. Imi place cum iti vindeci supararea.. si eu tot la delicii culinare apelez, dupa o suparare ce m-a tinut cateva luni anul asta m-am ingrasat prima oara in viata 3 kg ca am tot mancat :)))


    Take care Anto, ai talaent .. continua ce stii tu mai bine ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ufff, nu ma mai gandesc la kg. Pe astea le vreau in minus ;) Musai!
      Te pupic dulce!

      Ștergere
  11. Asta-i Anto care-mi place! :) Pupici muuultiiii, ca sa ai si pentru Edutu! Asa deci, Alexandra?! Bineeee!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand ma gandesc ca pe 31 ii facem iar o vizita. Mai avem 4 maselute de reparat ;) Pupici, Ralu!

      Ștergere
  12. Bine ca ai trecut peste hop ! iti doresc succes si inspiratie pentru disertatie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pansy multumesc frumos. Doamne ajuta! Ma bucur tare ca ne-am intalnit azi! Pupici

      Ștergere
  13. Antonina, daca vreodata intru si eu intr-o "gaura neagra", o nebuloasa de'asta urata, as vrea sa mi se spuna: lupta, lupta, esti o luptatoare.O gladiatoare!Numai ganduri bune tie si puiutului tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lilly, eu sper sa nu fie nevoie vreodata sa-ti spuna cineva asta! Dar tu / eu /noi trebuie sa stim ca suntem 'gladiatoare'. Luptam in fiecare zi oricum. Pupici

      Ștergere
  14. Happy you're back!!
    Really missed your words and colors and...

    RăspundețiȘtergere
  15. Anto cum mai facut sa pling,si eu acum o luna am avut parte de cea mai urata experienta din '' viata mea un cosmar ce a devenit realitate dar dumnezeu nu ne lasa niciodata, si tot scumpica mea fetita ma ajutat sa ma ridic deci capul sus pupic si pe tin si pe Edutu.GABRIELA .SI SA STI CA AM FACUT COZONACUL PT A DOUA ORA SI SE CERE REPETITIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, ma bucur din suflet ca a trecut si la tine ! Doamne Doamne ne ajuta pe toti sa trecem peste toate.. important e sa realizam la un moment dat ca lucrurile chiar daca nu se uita, pot fi lasate asa usor sa cada prada amintirilor. Ma bucur tare ca ti-a placut cozonacul. N-am mai facut de ceva vreme, si chiar ma gandesc si eu la el. Poate postez curand alta reteta, by Sanda Marin ;) Hugs!!

      Ștergere
  16. Bine ai revenit, Antonina. Domnul ne trece prin procese care nu le intelegem, dar numai asa ne intarim. Superbe fotografii, imi place mult tavita ta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat. Pacat doar ca trebuie sa trecem peste ele. Tavita am luat-o din Sun Plaza.. e un magazinas acolo cu tot felul de tavite din astea dragalase si nici foarte scumpe. Imbratisari!

      Ștergere
  17. Antonina ,bine ai revenit si multumesc,multumesc ,o sa pornesc sa caut o reteta ,la tine pe blog,cu lapte condensat sau lapte de cocos,poate imi recomanzi tu ceva.Pupiciiii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mirela, poti incerca sa faci dintr-o cutiuta cu lapte condensat .. dulcele de leche..e atat de bun, ca-l papi cu lingurita ;) Poti pregati orice reteta iti doresti, nu trebuie sa-mi apartina. Ma bucur doar ca a ajuns lapticul la tine! Pupici

      Ștergere
  18. Te imbratisez cu mult drag si bine ai revenit Anto!!!!!!
    Fruntea sus si mult succes la dizertatie!!!!
    Puuup dulce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela ma bucur sa fiu iar prezenta aici! Doamne ajuta. sa fie, ca e tare urata si greoaie tema ;) Pup cu drag!

      Ștergere
  19. Bine ai revenit! Eu cred ca ca ai sa reusesti sa treci peste orice, poate nu chiar cu usurinta, dar cu siguranta ai sa treci! Te pup si sa ai spor la toate! Pupici la Edutu!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bine ai revenit.Tare dor imi era de tine.Chiar daca nu scriu de fieacare data,te urmaresc cu placere.
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  21. Bine ai revenit,imi era tare dor de tine!Pupici multi si tie si lu' Edutzu mic si scump!<3

    RăspundețiȘtergere
  22. Bine ai revenit Anto!!! Chiar mi-a fost dor de tine... Imi pare rau sa aud ca ai avut ceva probleme, sper ca s-au rezolvat si acum esti ok.. La cat esti tu de vsele si optimista, este imposibil sa nu razbati cu bine!
    Te pup dulce-dulce si-ti doresc mult succes la dizertatie!
    Unt nu pap (desi-i bun tare) ptr ca ingrasa, dar tavita ti-as fura-o :)
    Te tzuc cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anto ,

    Dupa ploaie vine soare !
    Putere si calm iti doresc.
    Cele rele sa se spele ,
    Cele bune,sa se adune !

    RăspundețiȘtergere
  24. Raffaelo e "prietenul" meu cel mai bun! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi pare bine ca ai revenit!Adevarat ca avem parte si de bune si de rele!Important este ca ai trecut peste ele!Week-end minunat!

    RăspundețiȘtergere
  26. Antonina, eu nu ti-am scris de multe ori, dar te urmaresc mereu, si am incercat si multe din retetele tale super ;)
    Imi pare rau ca ai trecut prin momente grele, insa ma bucura faptul ca le-ai depasit, ceea ce era si firesc sa faca o persoana ambitioasa si plina de viata ca tine. Abia astept sa vad retete noi, vesele ca pana nu demult :P, si binenteles sa aflu ce nazdravanii a mai facut Edutzu ;)
    Mult succes la dizertatie, iar cand faci o pauza, te invit si la mine pe blog, acum l-am 'lansat', asa ca e cam firav el :))
    Te pup si capul sus! ;)

    RăspundețiȘtergere
  27. Am observat si eu ca ai lipsit o perioada, dar, m-am gandit ca esti prinsa cu diverse alte chestii... Bine ai revenit, iti doresc toate cele bune! Mult succes la dizertatie!
    P.S. Pustiul e de milioane! Ti-am zis de iedutele mele? :P Cred ca pot concura cu Alexandra :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Bine te-ai reintors. Urmaresc putine bloguri si nu obisnuiesc sa adaug comentarii, insa urmaresc blogul tau si mi-ai lipsit. Am remarcat lipsa ta si, poate fiindca si eu am trecut de curand printr-o incercare, am sperat pentru tine sa fie alta situatia - sa fie un motiv placut pentru care sa "lipsesti motivat", un concediu de exemplu.

    Mult noroc in continuare in tot ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere