tag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post1745162829983352084..comments2024-03-10T22:26:37.223+02:00Comments on Dulcegarii culinare: Cheesecake cu dulce de lecheAntonina Sofia Sociuhttp://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comBlogger67125tag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-36957260066527895282012-08-31T12:35:21.461+03:002012-08-31T12:35:21.461+03:00Lesin de pofta!!!!!!!!!!Lesin de pofta!!!!!!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-14756786914405701212012-04-10T16:53:26.951+03:002012-04-10T16:53:26.951+03:00Mihaela, multumesc frumos de vizita! M-ai facut sa...Mihaela, multumesc frumos de vizita! M-ai facut sa zambesc ;) multumesc! Asa.. deci eu am folosit vas de yena ca are fundul gros.. tinand cont ca trebuie tinut mult la cuptor mi s-a parut cel mai ok. Daca tu ai un alt vas (dar nu de lut) pe care il poti lasa mai mult in cuptor.. merita sa incerci. Merge si pe aragaz sa prepari dulcele de leche in felul urmator.. Intr-o cratita mare pui multa apa, invelesti intr-un prosop cutia nedesfacuta de lapte condensat (ca pe borcanele de dulceata) si il pui acolo in apa. Si lasi sa fiarba cam o ora. Eu n-am facut asa ca am o teama cu explodatu ;) Dar sigur iese. <br />Apoi .. cu reteta de caramel (pe care am folosit -o si la inghetata cu visine amare si la tortul cu ciocolata si caramel.. un deliciu, poate il incerci) nu mai trebuie sa mai lasi sa fiarba smantana pe foc. Urmaresti stric reteta.. dau toate detaliile, incerc sa nu omit nimic, dimpotriva sa ajut cu diverse ponturi. In reteta am scris ca dupa ce iei tigaia cu zahar de pe foc.. le adaugi repejor pe urmatoarele si amesteci rapid. Apoi nu mai trebuie sa faci nimic.. ci sa-l lasi la racit si sa te rasfeti cu ceva dulce dupa ;) Hugs si inspiratie placuta!;) Te astept cu drag cu impresii..Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-12863105347410279912012-04-10T15:53:18.294+03:002012-04-10T15:53:18.294+03:00Buna. Intai de toate ma bucur ca faci chestii mult...Buna. Intai de toate ma bucur ca faci chestii multe si mirobolante si arati fain, nu a 100 kg. cu iz de tocana. Nu, nu, sunt iubitoare de barbati, nu intra la ganduri. Apoi, am gasit si eu, in sfarsit, lapte condensat. Se poate pregati dulce de leche si in alt vas, nu neaparat Yena? Doar in cuptor sau si pe ochi? Pana acum am facut numai din lapte, zahar, bicarbonat, iese grozav, mai ales pe panna cotta si pe inghetata .Am citit si reteta de caramel, dar nu prea stiu cat se fierbe dupa ce s-a pus smantana lichida.Mihaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-74881123869773238812012-04-05T18:37:35.441+03:002012-04-05T18:37:35.441+03:00Anonim, laptele condensat il gasesti pe delatte.ro...Anonim, laptele condensat il gasesti pe delatte.ro. Ma bucur ca ti-a placut dulcegaria. Mai sunt o multime, mult mai rapid de pregatit. Iti doresc spor!Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-8688413829913987642012-04-05T16:06:54.370+03:002012-04-05T16:06:54.370+03:00Buna. Eu am facut dulce de leche din lapte de gras...Buna. Eu am facut dulce de leche din lapte de grasime de 3% grasime...cu jumatate lingurita sare si jumatate lingurita bicarbonat...si am fiert aprox. 3 ore. Ca si textura a iesit la fel ca si pozele postate de tine. Nu stiu daca este corect asa, dar nu am gasit lapte condensat in comert. In rest, cheesecake a iesit foarte bine...dar trebuie multa rabdare pana poti sa o mananci. :)<br />Ai niste retete foarte bune aici.<br />FelicitariAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-69778872134615951452012-04-02T08:34:09.581+03:002012-04-02T08:34:09.581+03:00Paula dar important e sa se poata taia.. exact cum...Paula dar important e sa se poata taia.. exact cum imi apare mie in poza. Daca e dificil de taiat chiar si dupa 3 -4 ore de stat la frigider, atunci data viitoare mai lasa-l putin in cuptor, dar nu prea mult.Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-12701758784821714012012-04-02T08:32:42.516+03:002012-04-02T08:32:42.516+03:00Paula ma bucur tare ca l-ai incercat. Asa e mijloc...Paula ma bucur tare ca l-ai incercat. Asa e mijlocul usor ca o sarlota. Dupa ce sta la frigider e mai tzapan, dar consistenta e cam tot ca la o sarlota mai batzoasa. Ma bucur tare ca v-a placut. Sa-l incerci si pe cel cu ciocolata si menta. E fabulos. Te pupic si spor!Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-44084220862952297172012-04-01T22:26:13.895+03:002012-04-01T22:26:13.895+03:00Delicios, cu adevarat delicios! Cred ca trebuia sa...Delicios, cu adevarat delicios! Cred ca trebuia sa il mai las la cuptor, ca mijlocul e semi-lichid (cam ca o sarlota), insa este atat de bun incat nu ne deranjeaza. Cu siguranta voi repeta reteta :)Paulanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-89432583954539711922012-01-28T18:38:00.922+02:002012-01-28T18:38:00.922+02:00Ingrozitor de delicios!!!!!! :)
Iar eu.... ingrozi...Ingrozitor de delicios!!!!!! :)<br />Iar eu.... ingrozitor de pofticioasa!!!!<br />Arata minunat!Mihaelahttps://www.blogger.com/profile/13683896598376869319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-16582687361371132882012-01-11T15:00:20.402+02:002012-01-11T15:00:20.402+02:00Anda ma bucur din suflet!! Sa va fie de bine! Un A...Anda ma bucur din suflet!! Sa va fie de bine! Un An Nou plin de realizari! Te pup cu drag!Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-45444192529106977722012-01-11T14:46:51.862+02:002012-01-11T14:46:51.862+02:00Iata vestile: este cel mai DEMENTIAL cheesecake pe...Iata vestile: este cel mai DEMENTIAL cheesecake pe care l-am mancat vreodata, si cu asta am spus tot!!!! :-)<br />Cu siguranta ca se va repeta reteta ca ar fi si pacat. Multumesc de sfaturi si un an nou asa cum ti-l doresti.<br />AndaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-91917637154029724162011-12-08T14:54:26.019+02:002011-12-08T14:54:26.019+02:00Iti multumesc tare frumos pentru raspuns ... l-am ...Iti multumesc tare frumos pentru raspuns ... l-am asteptat cuminte; in ceea ce priveste aromele, mmmmm chiar imi plac toate, insa cred ca voi opta pentru a 2-a varianta. Spor in tot ceea ce faci!<br />Pup cu mare drag, AndaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-51397274462460191392011-12-06T18:23:03.353+02:002011-12-06T18:23:03.353+02:00Buna Anda. Cu scuzele de rigoare ca raspund asa de...Buna Anda. Cu scuzele de rigoare ca raspund asa de greu in perioada asta, sper ca-ti va fi de folos raspunsul meu. Poti pune 3 linguri pline cu dulce de leche (preparat in modul prezentat in aceasta postare)... cu acea consistenta densa...deci 3 linguri pline pline.. merg chiar si 4.. nu afecteaza cu nimic compozitia. In privinta whisky-ului nu-i bai.. poti pune si esenta de rom (daca iti place aroma) sau poti pune jumate esenta migdale, jumate esenta vanilie.. va avea un gust mult mai pronuntat... asta daca preferi aromele.. Mie una imi plac tare. Sper ca ti-am fost de folos. Spor la treaba.. si astept vesti ;) PupiciAntonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-62978343113333803432011-12-05T14:18:01.460+02:002011-12-05T14:18:01.460+02:00Arata intr-un mare fel acest cheescake! Mi-am facu...Arata intr-un mare fel acest cheescake! Mi-am facut rost de lapte condensat (finally .. noroc cu prietenii), din pacate nu am whisky si sper sa nu afecteze prea mult gustul final. Dar nu am cantar de bucatarie .. si te rog muuult sa-mi spui cam cate linguri fac cele 120 de grame de dulce de leche? <br />Cu multumiri anticipate, AndaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-80916927001369176672011-09-17T09:20:26.308+03:002011-09-17T09:20:26.308+03:00Diana multumesc frumos ! incerc.. desi in ultima p...Diana multumesc frumos ! incerc.. desi in ultima perioada nu ma simt prea vesela ..:( Pupici multi<br /><br />Cora te servesc cu drag din ambele ! pupiciAntoninahttp://www.dulcegarii-culinare.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-74827225730255640022011-09-16T11:21:18.981+03:002011-09-16T11:21:18.981+03:00Inghit in sec...eu m-as multumi si cu dulceata aia...Inghit in sec...eu m-as multumi si cu dulceata aia curgatoare :))Corinahttps://www.blogger.com/profile/07365246310745946983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-79606532620661814772011-08-26T11:15:32.632+03:002011-08-26T11:15:32.632+03:00Mi-am facut timp si ti-am "rasfoit" tot ...Mi-am facut timp si ti-am "rasfoit" tot blogul! Nu pot decat sa te felicit, toate pozele arata exceptional, iar prezentarea ma da gata de fiecare data! Ramai la fel de vesela mereu, Anto! PupiciCan't boil an egghttps://www.blogger.com/profile/05046526579091211147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-43655714048122203892011-07-28T09:13:03.850+03:002011-07-28T09:13:03.850+03:00Ruxy multumesc frumos!! nu stiu cat e de perfect e...Ruxy multumesc frumos!! nu stiu cat e de perfect el.. dar e grozav la gust!! PupiciAntonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-88986994017005889842011-07-27T23:00:51.602+03:002011-07-27T23:00:51.602+03:00Doamne e ceva de senzatie...perfectiune intruchipa...Doamne e ceva de senzatie...perfectiune intruchipata intr-un desert magic!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-49008609151572497082011-07-24T19:38:48.606+03:002011-07-24T19:38:48.606+03:00Ralu ma faci sa zambesc ;)) ma bucur a v-a placut!...Ralu ma faci sa zambesc ;)) ma bucur a v-a placut! pupici<br /><br />Petronela eu sunt si mai pupacioasa ;)) Multumesc mult!<br /><br />Cornelia ma bucur ca v-a placut! si eu sunt innebunita dupa dulce de leche! acum am o inghetata in congelator cu niste dulce din asta si inca ceva ingrediente minunate ;) PupiciAntonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-62923591778722988512011-07-22T14:29:57.843+03:002011-07-22T14:29:57.843+03:00Cu sinceritate iti spun ca nu m-am omorat niciodat...Cu sinceritate iti spun ca nu m-am omorat niciodata dupa cheesecake. Il faceam intotdeauna cu branza dulce sau foloseam tot alte tipuri de branza dar nici una care sa-mi placa. Prea multe like-uri a avut postarea ta, ca sa nu-l incerc si eu! Am zis gata, te-am facut! sa vezi acuma ce critici pe mine! Dar de unde. Am facut totul cum ai scris, am lasat o ora nu ca tine, ca noua nu ne place bronzat si mi-a iesit cel mai cremos si gustos cheesecake pe care l-am mancat vreodata! Plus ca am acum un borcanel cu leche, de fapt jumate mi-a mai ramas ca fetele mele sunt innebunite dupa gustul de caramel. Minunata reteta! Multumesc tare draga mea!Cornelia Dinunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-91667875780726060732011-07-13T18:35:53.029+03:002011-07-13T18:35:53.029+03:00Ce minunatie grozava!!!!Chiar daca sant fan nr 1 d...Ce minunatie grozava!!!!Chiar daca sant fan nr 1 de cheesecake-uri facute la rece in 10 min...in fata acestuia ma inclin ...si cu asta am zis tot!<br />Te pup din nou pe ziua de azi!!!!(am devenit o mare pupacioasa nu.i asa?)Petronelahttps://www.blogger.com/profile/10655003862297249351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-83161721920926816932011-06-27T10:37:26.993+03:002011-06-27T10:37:26.993+03:00Anto trebuie sa iti spun ca pe ultima suta de metr...Anto trebuie sa iti spun ca pe ultima suta de metri m-a lovit un egoism extrem, ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata in 33 de ani si am hotarat ca cheesecaku-ul sa nu-l impart cu musafirii. L-am pastrat pentru noi si taaaareeeeee bine am facut. Cumnatul meu a solicitat inca o felie si ... m-am indurat si i-am mai plasat o felie :D. Poza in sectiune n-am mai apucat sa ii fac ... orbita de gustul divin :P, asa ca pe facebook voi pune singura poza pe care o am. PupiciRalucanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-23180145888610054272011-06-24T18:50:42.512+03:002011-06-24T18:50:42.512+03:00:))) o fi asta buba .. cuptorul nu stiu ;)).. Ralu...:))) o fi asta buba .. cuptorul nu stiu ;)).. Ralu... nu te atinge de el!!! pana maine ;)) pupiciAntonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-54742963691866044742011-06-24T18:24:52.438+03:002011-06-24T18:24:52.438+03:00L-am mutat in sufragerie ca e mai racoare si cand ...L-am mutat in sufragerie ca e mai racoare si cand am intrat acum m-a izbit un miros de ceva extrem de bun, de nu mai pot. Fac ulcer =)). Pai ce temperatura Anto, "din ochi", ca eu am inca cuptor de pe vremea lu' tanti Aglae :D. Da' las ca imi iau eu din ala smecher, care iti place tie si atunci sa te tii cheesecake =)). Acum am scos inelul de la tava si ciugulesc ca randunica firimiturile :P.Ralucanoreply@blogger.com