tag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post2947116944004890476..comments2024-03-10T22:26:37.223+02:00Comments on Dulcegarii culinare: HummusAntonina Sofia Sociuhttp://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comBlogger60125tag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-8469748620823568662013-08-19T16:29:34.395+03:002013-08-19T16:29:34.395+03:00Arata tare bine! Inca nu am facut in combinatia as...Arata tare bine! Inca nu am facut in combinatia asta de ingrediente dar cred ca am sa incerc astazi! :)Iosifhttp://iosifszenasi.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-42077573389544966272012-02-12T20:01:48.156+02:002012-02-12T20:01:48.156+02:00Am folosit oala sub presiune ca sa-l fierb. Cam 30...Am folosit oala sub presiune ca sa-l fierb. Cam 30 de minute l-am tinut, nu m-am incumetat pe calea normala ca mi-era teama sa nu dau gres. MersiiiiiiiInteresting Newshttps://www.blogger.com/profile/13738722493974401784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-68139057915147660942012-02-12T19:46:30.663+02:002012-02-12T19:46:30.663+02:00Sunt persoane care scot pielita si de la bobul de ...Sunt persoane care scot pielita si de la bobul de fasole cand pregatesc fasole batuta, dar se poate face lejer si cu pielita respectiva. Dar la naut chiar nu e cazul. In momentul in care bagi totul la mixer se formeaza o pasta fina, pielita se face navazuta acolo. Probabil ca s-a format pielita aia pentru ca a stat prea mult timp in apa. De regula se fierbe vreo 2 ore si apoi se mixeaza cat e cald, ca-i mai usor asa. Dar nu-i bai ca a stat mai mult in apa .. s-a muiat mai bine. Poti incalzi putin nautul acum, se mixeaza mai ok. Spor!Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-1042314895135121642012-02-12T19:27:56.442+02:002012-02-12T19:27:56.442+02:00Nu am terminat... pentru ca intre timp am gatit &q...Nu am terminat... pentru ca intre timp am gatit "urgentele", nautul l-am fiert aseara si l-am pus cu tot cu zeama la frigider asteptand raspunsul tau. Am ajuns sa te intreb despre "pielite" dupa ce am vorbit cu cineva despre naut si hummus, si mi-a spus ca daca il fierbi acasa (si nu folosesti din acela de la conserva) pe urma trebuie sa stai sa inlaturi "pielita cu pielita", si cum eu nu imi aduceam aminte exact cum se procedeaza v-am intrebat pe dumneavoastra. MultumescInteresting Newshttps://www.blogger.com/profile/13738722493974401784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-60255808760641701952012-02-12T18:55:29.039+02:002012-02-12T18:55:29.039+02:00O nu. Baga totul la mixer si gata. Banuiesc ca ai ...O nu. Baga totul la mixer si gata. Banuiesc ca ai terminat deja? Imi cer scuze ca n-am fost pe faza, abia acum am intrat pe blog. Sper ca a iesit bun. O seara faina!Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-79163481583173910832012-02-12T11:18:34.238+02:002012-02-12T11:18:34.238+02:00Am fiert nautul dar exista o pielita pe fiecare bo...Am fiert nautul dar exista o pielita pe fiecare bob de naut, o dau la o parte?Interesting Newshttps://www.blogger.com/profile/13738722493974401784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-62267253582214342672012-02-11T14:35:12.252+02:002012-02-11T14:35:12.252+02:00Nu era o remarca negativa (mai multi miei pentru m...Nu era o remarca negativa (mai multi miei pentru mine, nu??;) Ci doar in sensul ca poti sa-mi spui pe nume. Te pupAntonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-39198094454474234052012-02-11T14:13:04.170+02:002012-02-11T14:13:04.170+02:00Ma scuzati pentru "Antonana" am vrut sa ...Ma scuzati pentru "Antonana" am vrut sa scriu Antonina. Am inteles, deci numai sare. Va multumesc mult.Interesting Newshttps://www.blogger.com/profile/13738722493974401784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-70112146670181521132012-02-11T13:57:50.752+02:002012-02-11T13:57:50.752+02:00Eu nu pun, dar nu i-ar face nimic rau nautului ada...Eu nu pun, dar nu i-ar face nimic rau nautului adaugarea legumelor respective. Gustul nu va mai fi acelasi, dar va fi ok. Eu n-as adauga pastarnac totusi.. Numai sa nu le pasati o data cu nautul. Sa aveti pofta! AntoninaAntonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-71720086016443672402012-02-11T13:20:53.924+02:002012-02-11T13:20:53.924+02:00Doamna Antonana, ma gandeam sa adaug in apa in car...Doamna Antonana, ma gandeam sa adaug in apa in care o sa fiarba nautul si 1 ceapa+1 morcov+1 pastarnac, ce spuneti, este bine?Interesting Newshttps://www.blogger.com/profile/13738722493974401784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-69083968446089497472012-01-13T13:13:27.391+02:002012-01-13T13:13:27.391+02:00Foarte,foarte mult ne place hummusul!!!Foarte,foarte mult ne place hummusul!!!Sisters'Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/13313779224785895216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-47989533848466491842011-12-19T20:23:59.923+02:002011-12-19T20:23:59.923+02:00Multumesc tare tuturor ! Sunt super incantata ca v...Multumesc tare tuturor ! Sunt super incantata ca va place !! Va pup cu drag !!Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-75133246626729259202011-12-12T18:16:35.595+02:002011-12-12T18:16:35.595+02:00Adooor hummusul...si daca e facut de tine...il iub...Adooor hummusul...si daca e facut de tine...il iubesc la nebunie!!! Arata minunat Anto scumpa...pup cu drag si ma bucur ca te-am cunoscut! Esti o frumoasa!!!!!O fata deosebita!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-68812119462772732482011-12-12T03:24:10.663+02:002011-12-12T03:24:10.663+02:00Excelenta prezentare, Antonina! mi s-a facut dor s...Excelenta prezentare, Antonina! mi s-a facut dor sa mai fac niste hummus :)Mihaelahttp://mihaelapd.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-85715455264428214592011-12-11T20:54:41.133+02:002011-12-11T20:54:41.133+02:00Excelente pozele ! :)Excelente pozele ! :)miremirchttps://www.blogger.com/profile/02013243949831948722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-81921759231222321882011-12-11T00:44:59.223+02:002011-12-11T00:44:59.223+02:00Zazu asa zic si eu ;) Dar i-am "cunoscut"...Zazu asa zic si eu ;) Dar i-am "cunoscut" si pe cei care il refuza, chiar daca.. ;) <br /><br /><br />Cristiana e usor de lucrat cu D7000, asta dupa ce citesti instructiunile.;) Doar pentru setari mai delicate intri in meniul lui, in rest fata de D40 pe care l-am avut inainte (nu m-am imprietenit prea tare cu ala) ai foarte multe butoane direct pe aparat.. asa ca e tare usor de reglat. Lucrez in principiu pe Auto si fac setarile in functie de "peisaj". Dar, mult mai importanta e lumina. Daca nu ai in casa lumina, chiar si cu D7000 o sa ai batai de cap - fara un blitz extern si un obiectiv bun. Daca te mai pot ajuta cu ceva.. sunt aici ;) Te pupic cu drag!!Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-35841194361918266132011-12-10T15:48:51.402+02:002011-12-10T15:48:51.402+02:00eu as zice ca nu e iubitor de fasole batuta care s...eu as zice ca nu e iubitor de fasole batuta care sa nu adore si hummusul ;)). parerea mea, dovedita empiric pe cei din jurul meu hihihiZazuza's Gulaschsuppehttps://www.blogger.com/profile/07584305318054834620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-1472916994880655462011-12-10T15:39:41.251+02:002011-12-10T15:39:41.251+02:00Aham.... nu-i nicio problema ca mi-ai raspuns mai ...Aham.... nu-i nicio problema ca mi-ai raspuns mai tarziu. La aparatul de fotografiat folosesti un program anume prestabilit, sau ai facut cursuri de fotografie? Mersi, din nou, te pup (Nu stiu de unde mi-a venit "te pup" (poate ca este prea intim), dar asa am simtit; te-am simtit (daca pot spune asa) calda si aproape de sufletul meu, nu stiu de ce; am simtit cum te-as fi imbratisat/am avut parte de o imbratisare calda; repet nu stiu de ce.... Multumesc din nou pentru timpul acordat)Cristianahttp://aventurilemele.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-74259532444803398412011-12-10T09:02:39.209+02:002011-12-10T09:02:39.209+02:00Cristiana scuze pentru raspunsul intarziat. Folose...Cristiana scuze pentru raspunsul intarziat. Folosesc un Nikon D7000. Sper sa-ti fie de ajutor. Pupici<br /><br />Lavinia multumesc frumos. A fost minunat! <br /><br />Un week-end delicios ;)Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-52398630574406988712011-12-09T23:07:28.520+02:002011-12-09T23:07:28.520+02:00Cum faci pozele atat de bine? Vreau si eu sa pozez...Cum faci pozele atat de bine? Vreau si eu sa pozez mancarea asa. Multumesc anticipatCristianahttp://aventurilemele.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-66036681880821241972011-12-09T15:58:55.351+02:002011-12-09T15:58:55.351+02:00O reteta delicioasa!
Felicitari pentru experienta...O reteta delicioasa! <br />Felicitari pentru experienta ''Electrolux''. Totul a aratat delicios!Laviniahttp://topcuisineaveclavi.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-73262294301290104302011-12-09T14:37:42.558+02:002011-12-09T14:37:42.558+02:00Nu va suparati, cu ce aparat faceti poze?Nu va suparati, cu ce aparat faceti poze?Cristianahttp://www.aventurilemele.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-6018712292657488902011-12-07T13:17:16.843+02:002011-12-07T13:17:16.843+02:00Fetelor ma bucur din suflet ca va place hummus-ul ...Fetelor ma bucur din suflet ca va place hummus-ul asta. Cele care n-au incercat.. e nemaipomenit. Musai sa-l faceti. Cat despre mine, inca n-am murit ;))) Doar ma termina cursul ;)) Sunt praf cand ajung acasa, nici apa n-am chef sa beau ;) Dar o sa-mi scot parleala dupa 12 dec.. atunci dau examenul si gata.. se termina pe anul asta;) <br /><br />Va pup si imbratisez cu drag!! O saptamana minunata in continuare!! Mi-e tare tare tare dor de voi!!!Antonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-66148349079878213692011-12-07T10:37:34.135+02:002011-12-07T10:37:34.135+02:00Nu degeaba bantui eu pe blogul tau si numai pe al ...Nu degeaba bantui eu pe blogul tau si numai pe al tau....! daca imi este pofta de ceva nu imi ramane nimic de facut dacat sa -ti accesez pagina si sa ma desfat vizual! Ador humusul, insa nu m-am incumetat niciodata sa-l prepar in casa. Cand o sa prind mai mult curaj cu siguranta o sa-l incerc.RUXInoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225809259604503043.post-4556838160360738042011-12-06T23:07:40.133+02:002011-12-06T23:07:40.133+02:00Hummus is the best thing ever! This looks wonderfu...Hummus is the best thing ever! This looks wonderful :)Magic of Spicehttps://www.blogger.com/profile/05034283259164629148noreply@blogger.com