21 mai 2012

let me keep my eyes closed







10 comentarii:

  1. ma intrebam unde ai disparut...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anto , sper ca esti bine . Mi-e dor de tine, de scrierile tale si de bunatatile tale . Te pup si te imbratisez cu drag .

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu vreau sa te las sa faci asta !!!!!!!!!!!!!! Vreau sa deschizi ochisorii si sa vezi toate lucrurile frumoase care te inconjoara , cele urate le dam deoparte , ptr ca din pacate , exista si ele in viata noastra , insa avem o singura viata , iar peste momentele grele trebuie sa trecem cu forta si incredere ca o sa fie bine !!! .Bucura-te de zambetul copilului care este mai pretios decat orice pe lumea asta , de o floare care infloreste , un stop de ploaie care te racoreste , o raza de soare care te incalzeste , bucura-te de tot ce e frumos Anto !!!!
    P.S.Si mie mi-e dor de tine si te vizitez mereu in speranta ca te-ai apucat de treaba !! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Io am venit sa te pup si sa te-mbratisez,ochii ii vei deschide cand vei simti asta!xoxo

    RăspundețiȘtergere
  5. ANTO ma speri esti bine?Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand am scris postarea asta eram deja pe muchie de cutit.. Habar nu aveam c-o sa se intample dupa 3 ore o lectie de viata marca Eduard. Totul o sa fie ok... sper! Va imbratisez. Mi-e dor de voi !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anto , cum ziceam mai sus : " bucura-te de zambetul copilului care este mai presus decat orice pe lume asta " ..... sigur o sa fie totul ok , gata , ai trecut si peste asta !!! ;) Te asteptam cu drag !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu te vizitez din cand in cand sa vad ca poate ai aparut...poate da si n-am fost eu pe faza...asa ca sa stii ca ne lipsesti :)!!

    RăspundețiȘtergere