13 iulie 2012

Castigatorii concursului cu premii pentrugatit

Buna sa va fie ziua ! E 13, zi cu noroc! Cel putin eu n-am avut niciodata sentimente negative la adresa numarului, drept pentru care blogul l-am creat tot intr-o zi de 13.. Cred ca abia asteptati sa aflati castigatorii concursului cu premii KitchenShop, nu? Sorry ca am lasat suspansul sa intervina, dar abia am ajuns de la serviciu, deci n-o mai lungesc mult. In primul rand vreau sa va multumesc si felicit pentru minunata participare si rabdarea cu care ati tratat acest concurs! Si multumiri maximale celor de la KitchenShop pentru suport! Tare mi-ar fi placut sa am posibilitatea sa ofer tuturor participantilor premiile dorite, dar din pacate n-am castigat inca la Loto. Daca o sa... promit ca ne strangem toti si mergem peste magazin, sa-l 'praduim' ;) Pana atunci sa bata tobeleeee.. and the winners are..



Nr. 64
Miha 28 iunie 2012, 23:09
Am treut in lista "de facut" inghetata cu ciocolata de casa...mmm... http://www.dulcegarii-culinare.ro/2011/07/inghetata-cu-ciocolata-de-casa-cafea-si.html
Miha Simiuc



Nr. 30
Poliana 21 iunie 2012, 23:03
Antonina, concursul asta vine la fix pentru mine. De mult cochetez cu niste produse de pe site-ul Kitchen Shop, si tu poti sa ma ajuti sa-mi indeplinesc visul :P Hmm...e greu sa aleg din minunatia aia de produse, dar o sa ma limitez acum la
Am incercat multe din retetele tale ;;) cred ca ti-am mai spus, cel mai mult mi-au placut inghetata cu dovleac copt si tortul cu ciocolata si caramel, niste nebunii dulci!
Am dat like cu numele Paula Gafitescu.



Nr. 77
Anonim 9 iulie 2012, 20:03
Bună seara Antonia!
Acesta este produsul pe care l-aș dori: http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=1164. Am încercat și mi-au reușit mai multe rețete de pe blog. Toate sunt absolut delicioase. Pot enumera http://www.dulcegarii-culinare.ro/2012/02/tort-cu-ciocolata-si-visine-alcoolizate.html, http://www.dulcegarii-culinare.ro/2011/02/tort-de-ciocolata.html, http://www.dulcegarii-culinare.ro/2011/08/im-back-in-bussines-iar-mare-munte.html, etc. Toate sunt divin și excepțional de bune. Am dat like cu numele Cristina Monica Țugui. Mulțumesc pentru rețete, în primul rând, și pentru concurs.



Nr. 45
Diana Munteanu 23 iunie 2012, 23:18
Te urmaresc de cateva luni, de cand mi-am descoperit marea mea pasiune : gatitul. mi-as dori foarte tare setul acesta de forme ( nu am stiut ca exista asa ceva pana nu l-am vazut intr-o reteta de-a ta) http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=4609. Al doilea lucru pe care l-as vrea sunt linguritele acestea pentru ca mi s-au parut foarte utile. http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=3781 
Am dat like cu numele Diana Munteanu. Ce imi place la blogul acesta? Imi place felul cum scrii, retetele sunt delicioase si tortul cu arome exotice a fost bestial! Am avut putin de lucru la el si garnitura de kiwi mi-a cam dat de lucru, dar a meritat....delicios!!! te pup si continui sa ne inveselesti papilele gustative :)


Felicitari din suflet tuturor!! 
Sa stapaniti si folositi cu drag si spor maxim produsele pe care curand le veti primi in dar! PS: Sa verificati mail-ul zilele urmatoare ;). Zile pline de savoare si racoare (pe canicula) sa avem toti! ;)  Hugs !



10 comentarii:

  1. Felicitari castigatoare-lor ! Felicitari Miha! ma bucur pentru tine :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos! Eeee...ce bucuroasa sunt! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Antonina!!! Ce happy m-ai facut azi!! E primul concurs de acest gen la care castig, dada e primul! Multumesc din suflet pentru premiu, tie in primul rand, dar si celor de la KitchenShop! Ziua de 13 pentru mine mereu a fost cu noroc, se pare ca si de data aceasta :P Te pup cu drag, si binenteles...sa nu uit, le felicit si pe celelalte castigatoare, ca doar nu sunt eu singura norocoasa! Pupici si un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari celor 4 norocoase.
    Felicitari Miha!
    Anto, felicitari pt concurs.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari cistigatoarelor! Participantilor, nu pierdeti speranta.

    RăspundețiȘtergere