19 februarie 2011

Pachetele cu bacon si rucola

Pentru ca am pus, nu m-am jucat cu faina, de-am facut 2 tavi cu saratele (click pe saratele pentru reteta de aluat), mi-am zis sa fac ceva cu restul de aluat, respectiv 600 g





Am pus la prajit o ceapa taiata marunt, pana s-a calit bine. Apoi am trantit in tigaie 100 g bacon taiat in bucati mici si vreo 15 masline verzi (feliate) umplute cu gogosar.


Dupa ce s-a rumenit baconul, am pus o mana de rucola taiata marunt si gata. M-am oprit aici. Fara sare, piper...aluatul le contine pe toate.


Am intins foaia, am taiat-o in 4 si am pus compozitia peste fiecare patratel.... Le-am inchis ca pe un plic, le-am "lipit" bine cu ou si susan,  am pus si cate o steluta drept sigiliu, si le-am dat la cuptor pentru 30 minute la 180 grade. Asa arata ... Gustul e indubitabil resimtit si de vecini... Iar daca te mana necazul sa intri-n bucatarie (before baking time), ca un soricel dupa miros, ramai acolo proptit de masa, condamnat de secundar.

Et voila, pachetelo - saratele. Putin marar uscat deasupra si risti sa mori de pofta ! 




4 comentarii:

  1. Buna.........eu cred ca deja am murit de pofta.Am facut omleta ta duminica.Foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Rhianna. Ma bucur ca ai testat reteta. Sper sa incerci si altele si sa ai aceeasi satisfactie.

    RăspundețiȘtergere
  3. arata minunat, apetisant si pun pariu k foarteeee bun dar....imi spune si mie cineva reteta pentru aluat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim am pus in primul rand indiciul ;) De regula pe blog sunt diverse cuvinte bolduite si colorate cu rosu.. acele cuvinte sunt link-uri catre legaturile indicate intr-o postare. De exemplu reteta aluatului pentru aceste pachetele o gasesti dand click pe cuvantul saratele - bolduit si colorat cu rosu.. Sunt grozave.. Sa-mi spui care e parerea ta daca le incerci. O seara faina!

    RăspundețiȘtergere