31 ianuarie 2011

Pui cu garnitura mexico

Sambata, pentru ca nu mai aveam nimic prin frigider, decat un schelet de pui care-si etala cu nonsalanta pieptul, am fost nevoita sa incropesc ceva rapid din el. So, am pus la cuptor vreo 300g ciuperci proaspete, cu un praf de sare, piper si putin cimbru,  pentru vreo 45 de minute, pana au prins o culoare greu de exprimat in cuvinte, dar delicioase la gust... Peste uleiul incins in wok am  pus bucatile de pui, ciupercile, trei feliute de lamaie, sare si piper dupa gust.


Le-am amestecat in tigaie vreo 5 minute; dupa, am turnat o punga de mexico mix, de 400 g...N-am prea stiut ce sa-i mai adaug, ca nu m-am uitat pe nici o reteta, n-am avut nici timp si nici stare, asa ca am pus ce m-a dus capul, adica 4 linguri de otet balsamic, busuioc, putin cilli, un pahar mic de vin rosu si le-am combinat intre ele inca 10 minute...


M-am oprit la timp zic eu, ca as mai fi cautat prin dulap dupa alte chestii, dar totul a fost perfect asa.... Nici bine n-am apucat sa pun o portie pe farfurie....ca mi-a sutit-o cineva din fata obiectivului...Mi-au iesit 3 portii din toata combinatia asta....2 terminate immediately, iar una la pachet...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu