17 aprilie 2012

Lemon curd










25 de comentarii:

  1. Yum!!!! Asta ar fi cu siguranta pe gustul sotului meu. Super idee!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare fain, Anto! Buna idee, ce aromeeeeeeeeee, ador parfumul cojii de lamaie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun tare! Vara de obicei fac tarte cu lamaie, sunt racoritoare si ne plac mult .).

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb! Ca mai tot ce faci tu aici. :)
    Te îmbrăţişez cu maaareee drag şi îţi doresc toate cele bune şi frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa-l fac si eu,e delicios si racoritor!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. mmmmm visez la o tarta cu dumnealui :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Hristos a Inviat!!
    Direct cu gandul la o tarta m-am dus... :)
    Super prezentare, ca de obicei
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. niiiiice! super reteta si scandurica si pozele :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Lasand la o parte preparatul :) , imi place de mor prezentarea retetei pe acea poza !!!! Arata bestial !!!! Bravoooooo!!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am pregãtit asemãnãtor, doar cã nu am pus limetã.
    Este o cremã delicioasã, am descoperit-o si eu de putin timp:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Stai asa sa vezi cu il tai eu si pe asta mintenas :)
    De cite ori am voie sa ma repet cu "awesome pictures" ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu like-uiesc si cupcake, si tarta, si inghetatica, si praji, de toate :P.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nici pe asta n-am apucat inca sa-l fac, de si e pe lista.
    La tine ca de obicei arata superb totul.
    te pup cu drag Dulcegarie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tre sa pun de-o portie de urgenta, ca tare mi-i a inghetata :))O zi frumoasa sa ai!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Delicioasa crema asta! Super prezentare... Pup

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna si aromata crema de lamaie, eu am o reteta fara albusuri, doar galbenusurile se folosesc ;-)puup

    RăspundețiȘtergere
  17. Il folosesc la briosele cu lamaie...o nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,

    Crema se va ingrosa chiar daca nu se foloseste amidon? am vazut ca multe retete folosesc amidon.

    Multumesc.
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Elena. Da, se va ingrosa. Pregateste reteta intocmai si totul va fi bine. Cu drag, Anto

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,

    Ce razatoare ai folosit pt lamai? - eventual, producator
    Imi place cum arata coaja de la lime.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga mea, iertare ca n-o sa-ti pot raspunde ferm. Nu mai tin minte cum se numeste si din pacate in acest moment toata "trusa" de bucatarie e inchisa si nu am stare s-o deschid. Stiu doar ca am primit-o de la Bilancia cu ocazia unui concurs.. cu siguranta vei gasi la ei ceva pe placul tau.

    RăspundețiȘtergere