4 iulie 2012

Doar cuvinte, si astea putine ce-i drept ;)


My favorite pic, so far ! :) Din seria cartofilor elogiati ce-mi secatuiesc de multa vreme valentele vitale ! Reteta astora de sus si mai la vale - vine curand, I - A.S. aka D.C. promise ! ;)


 O sa vorbim curand povesti si despre gaina asta rupta pa jumate, imbatata intr-un ocean de bere bruna si-ntinsa cu nerusinare-n fata voastra, colea pe scandurica :)..


O sa ne indulcim c-un tort ciocolatos, cu zmeurica si capsune.. si-n fine alte cateva istorioare, harbour, pullman, etcblabla! deci relax, still cooking ;) 


Saptamana faina sa aveti !


28 de comentarii:

  1. nici nu cred ca avem nevoie de mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu pozele astea nici nu mai e nevoie de cuvinte, Anto. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vreau doar tortul acela ciocolatos si cu zmeura ,offff ce imi poti face!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii vine randul diseara! Imi fac musai timp sa scriu macar doua vorbe. Pupici

      Ștergere
  4. Saptamana faina poate ai tu sau M. ca ati si papat bunaciunile astea! :( Noooiii, ne multumim cu pozele, care sunt SUPER. Ador stilul asta ... patinat <3. Si in caz ca ne vei pune la incercare memoria, eschivandu-te de la postarea vreunui preparat din defilarea de mai sus, afla ca nu tine! Mi le-am notat in agenda :D! Sa nu zici ca nu ti-am zis! :P Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Ralu, am notat ca ai notat ;) Sa ma scuzi atunci daca voi stearsa de cuvinte, dar am o stare naspa rau. de la caldura mi se trage, cred ;( Pup tare!

      Ștergere
  5. M-ai lasat perplexa !:)
    Bravo pentru talentul culinar si pentru fotografiile exceptionale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult! Iubesc prima poza ! Ma bucur tare ca-ti plac.

      Ștergere
  6. "Ulutooo", prea multe poze frumoase cu mincaruri gustoase... daca ma servesti maninc, daca nu, cuptorul nu-l aprind nici daca te dai la mine cu melesteul...Te-am pupat din zbor, dar o feliuta de tort tot astept sa maninc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;))) Esti o dulce! O sa-mi vina sorocul curand ;) pupici si multumesc tare tare!!

      Ștergere
  7. Fara cuvinte,fabulos arata totul!Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarumana Flory! Acu , pe bune ca mi-e frica sa mai fac poze ;) Mi-e teama ca n-o sa se ridice altele nici la dejtu mic a primeia. imi place poza asta de mor ;) Pup cu drag!

      Ștergere
  8. Asa este , cu aceste poze , cuvintele sunt de prisos !!! ;) Stau si ma uit la ele si nu ma pot satura !!! FELICITARI !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu m-am asezat langa Adina (catkitchen) si... tot admir si inghit in sec! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari pentru ceea ce faci! BRAVO! Retetele sunt dementiale iar pozele nu mai spun... O intrebare am: cu ce aparat de fotografiat faci pozele? Multumesc anticipat pentru raspuns. Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian, ma bucur din suflet ca-ti plac pozele si in special retetele. M-as bucura tare sa-ti aflu preferata;) Cat despre aparat, folosesc un D7000 cu blitz extern, + 2 softboxuri - pt ca n-am deloc in casa lumina naturala indiferent de ora - si oricum pozez in functie de timp dupa 20 - 21 seara. Multumesc tare mult! zi faina!

      Ștergere
  11. Pai ce pusasi to pe masa acolo... si cand vine treaba cu berea bruna, pai numai aia in sine ma binedispune instantaneu. Si nu glumesc deloc.. Am in beci puse la pastrare citeva sute de sticle de bere bunaaa, cele mai multe brune :)

    Ca o sugestie, eu o fac vreo patru pui incoace si rezultatele au fost spectaculoase. In loc sa tai puiul pe piept, taie-l pe spate ca sa ramana pieptul intr-o bucata. In configuratia asta si pieptul si picioarele se fac in acelasi timp si raman amandoua suculente, asa cum trebe'. Just a thought :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puiul il facusem intreg ;) Numai ca Marius m-a lasat sa-i fac cateva poze - o sa-l vezi in postare in splendoarea lui;) si apoi si-a luat juma de pui si mi-a zis sa fac ce vreau cu el d-acum ca are ce manca ;)) si mi-am vazut de treaba mai departe cu jumatatea asta ;) Uite aici un manechen tot pe stilul intreg ;) http://www.dulcegarii-culinare.ro/2012/01/pui-umplut-cu-struguri-si-mere.html

      stii cum e? criminal de bun ;) Zi faina!

      Ștergere
    2. wow, tortul cu ciocolata arata demential de bine. Cat timp ti-a luat sa il pregatesti?

      Ștergere