11 aprilie 2011

Paste funditate cu cilli souce

Din cele 150 de grame paste funditate deja fierte, detalii apetisante aici, am facut repede niste paste cu cilli sos.. E cea mai banala combinatie ever, dar voi stiti deja ca esentele tari in sticlute mici se regasesc ...  mai precis in una de cilli souce cu boabe rosii de fasole si alte nebunii - ce o gasiti prin Cora.


Asa ca am pus repede in wok-ul incins 3 lingurite de sos cilli, made by nos rumenos,  asa ca sigur nu va pisca pe limba pana nu spuneti stop... deci puteti sa puneti si 4 lingurite pentru mai multa aroma si sos.. A urmat niste sare dupa gust, 2 catei de usturoi feliati - amestecati in sos, o invarteala rapida prin wok, funditele fierte aplicate cu grija, sa nu li se rupa vreo tija ...si desi unele s-au gandit sa ma faca de ras, julindu-si unele cate ceva, gustul imbalsamat cu patrunjel proaspat,  mi-a salvat munca. O mancare simpla, daca o pot numi mancare, tinand cont ca-i o portie - impartita frateste pe din doua.

Dupa ce-am terminat mancarea, i-am multumit cu voce tare mamei ca mi-a facut vant in copilarie la karate. Mi-a fost suficienta o strambatura de miscare, ca mi-a si cedat M din jumatatea lui de portie un super jumbo crevete....iar eu o super boaba de fasole rosie ! :))) ...

Un comentariu: