30 septembrie 2011

Concurs - "Cutitele ceramice ne usureaza munca"

In ultima vreme in loc de flori primesc cate o farfurie! Da, da .. nu un set, ca n-am nevoie;)
O farfurie pentru fiecare zi de primavara, o cescutza pentru fiecare zi de vara .. Cutitele cica nu se daruiesc.. ca se lasa cu interpretari, (absurd as zice eu ;)) ... ci se castiga in CONCURSUL organizat in apetisanta casuta a Bucatareselor vesele!

Nu da nimeni cu barda like-ului de FB, e cu jurizare .. hmm veti zice si mai greu ... parol ca da!;) Dar ma-ncumet si eu!! Poate cu astea nu-mi mai tai buricul dejtului, ci-mi lustruiesc unghia si-mi armonizez miscarea .. si astea fiind spuse va imping de la spate si pe voi.. Mai e putin timp .. mai exact pana pe 2 octombrie!

Si de altfel cum as putea sa lipsesc cand stiti cat de mult pretuiesc VANATA!! Asta-i cheia - preparatul ce-o include pe my preciousssss!!

Ofc Calzone sa fie (http://www.dulcegarii-culinare.ro/2011/09/calzone.html) ca-mi transpira limba-n gura dupa el!  Succes tuturor participantilor si ofc mie !!;)  Ca n-am cutite ceramice si vreaaaau si euuuu ! pam pam




15 comentarii:

  1. Reteta e minunata si iti doresc mult, mult succes la concurs !!!!!!
    Ma amuz pe zi ce trece cate femei vor sa intre in posesia acestor minunate cutite :)))), oare le folosim si la altceva ? :))))))
    O seara frumoasa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Antonina, mult succes la concurs. Un cutit bine ascutit este cel mai bun in bucatarie :) Si eu primesc in ultima vreme farfurii (pentru poze) si nu mai am unde sa le mai pun in dulapuri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte misto reteta, mult succes la concurs, dupa mine meriti premiul pe deplin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anto parca parca m-as baga si eu =)), ca vorba ceea nu strica un cutit la casa omului :D. Oricum reteta ta e super, cu atat mai mult cu cat au probat-o chiar papilele mele gustative =)). Succes Anto, sa te vedem cu cutite! :P.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gustoasa reteta!
    Iti doresc bafta la concurs!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bafta Anto , sper ca castigi si sa ne spui cat sunt de bune cutitele astea. Eu am , de la alta firma ce-i drept , dar m-a dezamagit , cu toata grija pe care am avut-o , in 3 luni de folosire deja s-a "ros" lama.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bafta multa la concurs!!! Pup si o seara minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anto am trimis, dar poza ..., daca n-am mai avut timp s-o trimit CTC-ului ... =)) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur tare ca va place reteta.. Sper sa fie si pe placut juriului ;)) Va multumesc tuturor!!

    Pupici si o saptamana minunata!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anto sper ca vei face bunataturi in continuare, cu sau fara cutitele magice?! =)) Pupici

    RăspundețiȘtergere