14 octombrie 2011

Despre Dulcegarii Culinare

In toate exista un motto, nu? Iar acesta: ‚livrand’ pasiune, cu siguranta i se va simti vraja in preparate,  incheie interviul acordat la invitatia Culinario, pe care va invit, cu mare placere, sa il urmariti AICI. 






Multumiri tuturor!!


21 de comentarii:

  1. Dupa ce m-am chiorat sa citesc aproape toata pagina am vazut ca este link sa citesc si eu ca oamenii normali... duhh :) Foarte frumos, la cat mai multe aparitii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Nu doar posturile sunt scrise frumos, dar si interviul este absolut "delicios".
    Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Antooo, eu pe asta l-am citit =)), ... asteptam porcul :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. daaa...o stim pe Anto..alias dulcegarii...de fapt aceste dulcegarii ne-au dus...spre Anto ! pupici !

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am citit, comentat, dat like. dar mai zic i aici , ca doar e de bine. Felicitari Anto, felicitari Dulcegariilor, tineti-o tot asa.
    Acum vb lui Ralu...si porcu'? unde e porcu'?

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos! Ti-am mai spus ca-mi place cum scri, cum te exprimi? felicitari! pupici:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Vezi Alice cum e, ne "flutura" porcul ala pe sub nas si acum ne amageste de pe o zi pe alta =))?! Daca eu va spun ca a prins aripi porcu' si a zburat, dar voi nu vreti sa ma credeti :D.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo, un interviu pe masura postarilor.
    Felicitari si tie si lui Edu!

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari ptr interviu si ptr tot ceea ce faci pe minunatul tau blog!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Raluca...eu tot mai astept....da' si cind explodez...

    unde-i porcu' ala mai fato??? ca mor aici cu gandu la poza aia...macar de nu ni-l aratai, zau asa

    :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. da...!!!!frumos...!!am citit interviul,zici ca citeam o reteta de a ta!!tot timpul ai cuvintele perfecte la tine:))Bravo!Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Stii probabil cat te admir pentru tot ceea ce faci,esti originala,inteligenta si peplacul meu.Felicitari din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari din toata inima! te pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari si tot ce iti propui sa-ti mearga struna!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari din inima! Raspunsuri pertinente, mi-au placut, dar trebuie sa recunosc ca fata de povestile de pa blog pe care le ADOR, in interviu ai fost "sobra". Pupicuri dulci!

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte frumos.
    Un interviu de clasa.
    Bravo, Anto!
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo tie ! Fain blog ai, meriti toata stima ! Nici nu credeam ca nu ai ceva scoala de bucatareala ! Apoi daca mai faci si ceva cursuri , sa te tii succese ! Inca o data, felicitari ! Adriana (Bucuresti)

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitari! Stiam ca esti o vrajitoare, ca ne farmeci rau de tot cu preparatele, dar si cu pozele ;-)) pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Va multumesc din suflet tuturor pentru cuvintele frumoase!!! Sunteti minunate!!! si fara ajutorul vostru nu as fi avut cuvinte pentru Despre Dulcegarii Culinare!!! va multumesc din inima si va imbratisez cu mare mare drag!!!! mii de pupici pentru fiecare!!!

    Ralu, Alice vine si porcu.. sorry.. e ca-n povestea porcului cu el.. inca nu si-a construit podul de intoarcere ;))

    RăspundețiȘtergere
  20. Felicitari si la cat mai multe aparitii la fel de frumoase ca aceasta!!!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma duc sa vad :) Pup fata frumoasa si talentata!

    RăspundețiȘtergere