22 aprilie 2011

PASTE FERICIT !





























Sarbatoarea Sfanta a invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va insoteasca pasii mereu.

PASTE FERICIT !!!

19 comentarii:

  1. Ahaaaa, deci ne-ai luat-o inainte. Eu diseara sper sa reusesc sa fac operatiunea asta. Pai ouale le-am facut aseara. Si urmeaza ciorbitza, fripturica, cozonac a la Anto :D, drob a la Anto :D si mai ma gandesc, sa vedem ce comenzi mai primesc. Mai raportez dupa Pasti :P. De cate ori vad iepurasi ma apuca asa un dor de Tilica, iepurasul meu, care a murit :(.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai maine plec Ralu si acolo n-o sa am timp. Acum sunt curioasa cum iese asa.. cu amestecul de mai sus mixat bine.. Mi-a placut cum arata, ca avea mai multa spuma si teoretic s-au omogenizat mai bine ingredientele... Diseara la 7 ma apuc de el... Etapa 1 poti s-o faci si tu la fel - mixata.. ma gandesc ca n-are ce sa iasa rau..:)) Raportez diseara .
    Te pup Ralu..o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi plecam sambata seara, ca facem putin pana la Rosiori. Anul asta mergem la mama, care deja mi-a zis sa aduc eu un cozonac, sa nu mai cumpere :P. Asa ca vreau nu vreau tre' sa fac impresie buna :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul asta nu mi-am propus sa investesc mult timp in pregatiri pentru Paste, voi face doar putina curatenie, voi inrosi oua sambata iar mancare primim de la familiile noastre. Relaxare…doar asta vreau.Suntem invitati cu mic cu mare la parintii mei la masa de duminica, insa nu mai voi duce cu mana goala si voi pregati o salata de andive cu piept de pui si o tarta cu ciuperci.Dincolo de semnificatia religioasa, Pastele e sarbatoarea familiei largite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate Ruxi. Va doresc din suflet sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei dragi voua. Paste fericit !

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarbatori fericite Anto ! Ai grija de tine si sanatate multa mamei tale. PASTE FERICIT !! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult Simona. Mi-am pregatit bagajul si plec. Sper sa fie totul bine...Doamne ajuta. Paste fericit tie si familiei tale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sarbatori frumoase, cu pace si liniste! pup Anto.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un Paste fericit alaturi de cei dragi! Eu stii unde pun totul la dospit? In cuptorul cu microunde,asta daca nu trebuie sa il folosim,bineinteles...

    RăspundețiȘtergere
  10. Paste Fericit Fie ca Sfintele Sarbatori sa iti aduca seninatate in suflet, bucurii si impliniri alaturi de toti cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Paste fericit cu sanatate, pace si lumina, alaturi de cei dragi, iar iepurasul sa va aduca multe, multe daruri !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Paste fericit Antonina! Multa liniste sufleteasca, sanatate si impliniri.

    RăspundețiȘtergere
  14. PASTE FERICIT, LINISTE , PACE SI SA PETRECETI CU BINE LA OSPETELE IMPARATESTI PATRONATE DE TINE, BINEINTELES!!!TE PUP, SANATATE FAMILIEI SI CELOR DRAGI!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hristos a Inviat Antonina !

    RăspundețiȘtergere
  16. Paste Fericit si binecuvantat tie si familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  17. Va multumesc tuturor pentru urari ! Va doresc in continuare multa liniste, sanatate, noroc si binecuvantari !

    RăspundețiȘtergere