28 august 2011

Prajitura cu prune, nuci si bezea

Bate ceasul-n 28, sfarsitul Provocarii Dulce Romanie n-a sosit! My lovely friend, Gabyta e gazda Provocarii Lunii August  iar aceasta dulcegarie cu prune merge direct in casuta ei...;)


Recunosc, n-as fi reusit singura!;) Prajiturica asta i se datoreaza lui fii-miu - mare chef in devenire.. dezbracat la propriu si figurat de secrete-n bucatarie ;). N-am avut leac nici cu Sonic Colors, a preparat-o el pentru Gabyta si cine's io sa nu-i dau pace? Daca aveti ajutoare ca mine, dulcegaria asta va fi mai mult decat placere.. si-apoi sa te tii nenica, mananci, plangi ca trebuie sa o imparti cu altii si te lingi pe degete !


Teribil de simplu de preparat, demential de parfumata, pufoasa, cremoasa.. s'acum gata cu vorba, trecem la fapte!  Cheia e strumfu'.. Acest 'medicament' se poate elibera fara prescriptie medicala. Daca apar manifestari neprevazute, gen scheme dezbracate-n bucatarie.. in care piciul e gosco model ;) NU va adresati farmacistului... ca saracu n-are nici o vina.. sau stiu eu, poate aveti unul in familie ?!?;)

Inceputul e simplu, iar rolul va apartine: preincalziti cuptorul la 200 grade si separati 6 oua. Apoi il lasati pe piciul preocupat cu prajitura sa-si faca de cap, adica: Sa mixeze strasnic galbenusurile cu 250 grame zahar, pana se formeaza o crema fina si nu se mai simt cristalele de zahar. Sa stiti ca i-a luat ceva timp :) dar e meticulos si s-a conformat !



A adaugat pe rand 250 grame faina, 1 plic praf de copt, 200 ml lapte, 1 sticluta esenta de migdale (35 ml) si a mixat in continuare, pana s-au incorporat ingredientele... da, da!



Mai puneti si voi cotul la treaba si bateti spuma cele 6 albusuri, pe care piciul le adauga-n compozitie cu ajutorul unei linguri..


Tapetati o tava cu hartie de copt - pe care o ungeti cu ulei si o pudrati cu faina, apoi turnati compozitia. O dati la cuptor pentru 20 minute... timp in care, va miscati dupa clepsidra ca urmeaza lucruri serioase, dati piciul afara de la locul de lucru, ca urmeaza niste treburi dle'. Mai exact kilariti 500 grame prune uscate...


Prajiti intr-o tigaie 200 grame nuci, pe care le macinati dupa ce s-au racit..


Intr-un vas scapati prunele uscate taiate marunt si nucile macinate, 150 grame zahar, 200 grame gem de prune, 1 sticluta esenta de vanilie (35 ml Dr. Otker) - la esenta jonglati dupa plac.. vanilie, lamaie, migdale, numai rom NU),  7 linguri lapte si amestecati pana se formeaza o crema parfumata ce va avea o consistenta bogata !



Intre timp cineva va mixeaza albusurile pentru bezea... ca voi n-aveti timp garantat ;) Ori un mixer trainic si fitzos care poate face treaba asta pentru voi, ori za' man of the house daca vrea sa se linga si el pe bot! Si cum mixerul ala e inca pe lista mea de must have!! cred ca a mixat 'Mon capitaine' vreo 10 minute sau mai bine .. 6 albusuri cu 5 linguri pline cu zahar (fara sa adauge zaharul de la inceput)... pana au stat astea bat!! 

Dupa cele 20 minute de petrecut in cuptor, scoateti prajitura, care-i musai sa fie patrunsa si aproape gata de papat...  Sa nu uit, tava sa aibe fix, sau pe langa 23 cm/ 34 cm .. ne-am inteles, da?;) Si voi aveti grija la foc, al meu o cam ia razna!



... turnati peste ea crema - pe care o intindeti cu grija peste blat, altfel riscati sa rupeti prajitura si turnati peste crema - spuma de bezea.



Cu ajutorul unei linguri trasati niste valuri prin bezea si dati iar prajitura la cuptor pentru inca 8 -10 minute la 200 grade... iar rezultatul va fi acesta. Eu recunosc, am folosit si un pistol care scoate flacari pe nari ;) le vedeti urma..


Ce va trebuie cand o vedeti asa? 
Pofta multa deconspirata in spatele usilor inchise, niste apa cu bulbuci sau chiar un laptic cald alaturi..  E buna rau oricum!




25 august 2011

Stiuca umpluta, la cuptor

Azi nu stam prea mult la povesti, ci belim stiuca de secrete!! Prima data cand am vazut o killareala de genul asta, aveam vreo 4 ani. Buna mea (Dumnezeu s-o bucure, ca sigur ii pregateste din bunaciunile ei pe acolo!), despielita o stiuca, eu fiind intr-o fascinatie continua cum poate aratarea aia de piele sa se desprinda fara jena de pe carne!



Mai tarziu, dupa ani si ani ;)) cand m-am dezmeticit bine si mi-am dobandit prin lege capacitatea de exercitiu, intelegand totodata ca nu barza arunca bebeii pe horn pe principiu care unde-o nimeri, am primit de la a' mai mare-n grad - sor'mea - in timp ce despielita stimabila o stiuca - toata gama de explicatii exhaustive prin metoda alegorica, printre care citez: "daca za' person it's not using something, te trezesti c'un oracaitor in 2 timpi si 3 miscari".. urmand explicatiile pentru "ce nu trebuie sa faci cu al' most important equipment, ca sa nu trezesti cu barza-n brate si za' man!. Iar daca tii mortis sa-l dai jos...hmmm .. cam in acelasi mod se dezbraca stiuca veverito!! ;) ". Io am primit cunoasterea asta cu bagare de seama, iar voi luati aminte..  nu ranjiti !?!

So, cand vorbim de stiuca umpluta, e musai sa fie proaspata, sa aibe un miros placut si o culoare din care sa rezulte astea doua ;). Trebuie sa aibe pe putin 1 kg si ceva, a mea avea 1.300 grame. Trebuie sa fie curatata de solzi, spalata bine, freacata putin cu sare grunjoasa sa-i mai pice putin bronzul de pe ea.. Da stiu, nu vedeti dublu, ca's doua pe tava aia, pe una am brutalizat-o prin taieturi transversale, sfarsindu-se prajita, cu o troaca de mujdei langa... dar asta-i alta poveste, simpla si fara conotatii.. si nu vorbim de ea!;).


Erau doua pentru ca regula e asta: o stiuca se umple cu carnea ei si altele ca ea! Asta asa ca-n Delta... fara nici o combinatie, doar niste legumele calite aruncate p'acolo, niste verdeata, oua si-un super sos in care sa-nmoi bucatile de stiuca umpluta si sa te lingi pe bot!! Dar n-am mai avut nici un chef s-o machiez si pe a doua... si tocmai despre astfel de combinatii vreau sa va vorbesc!





Daca incercati sa eviscerati stiuca inainte de a o despielita – taind-o pe burta, atunci nu mai vorbim de stiuca umpluta si nu mai are nici un haz! O adevaraciune de stiuca ce se doreste a fi burdusita cu ceva, se beleste de piele ca un sarpe, sigur ati vazut pe discovery asa ceva... Daca nu..  priviti colea ;) Disgusting stuff pentru cei care n-au habar ca asta-i arta ;))























.. food porn...


Se cresteaza putin pielea in jurul capului, astfel incat sa ramana prinsa de cap si se da jos pe principiu “love is not sex!”, facand loc degetelor cu cateva crestaturi de cutit intre carne si piele, apoi cu mare bagare de seama se desprinde pielea stiucii pana la coada, taind in apropierea cozii cordonul ombilical, adica sira ce face legatura cu the most important thing pe care trebuie sa-l aveti intact lipit de piele (capul invariabil) dar acum vorbim de coada, astfel incat toate pielea aia sa formeze un sac! Nu va chinuiti sa dati jos toata carnea prinsa de piele, ca n-are nici un rost..

Aveti grija cand ajungeti la aripioara de jos (cum s-o numi??).. ca-i prinsa bine de burtica si s-ar putea sa se rupa pielea daca nu taiati finut carnea din jurul ei cu un cutit pentru a evita tapajul acului si atei la sfarsit! Si uite asa aveti o stiuca despielitata perfect in a carei poveste acul si ata n-au ce cauta!;) Mah, dar eu recunoasc am sfeclit-o nitel la aripioara aia... c-am tras ca o zapa ce sunt de piele, in stilul duca-se al naibii ambalaj, dar i-am inchis gura criticului cu-un ac si nitzica ata, pe-o portiune de 2 cm ;) Voi aveti toate indicatiile... asa ca n-o sa dati gres !

Dupa ce ati despielitat stiuca, spalati pielea intr-un vas cu apa si putina sare grunjoasa de preferat, apoi o scurgeti de apa si o lasati sa va astepte intr-un vas. Taiati-i burta, eviscerati-o, razuiti cu un cutit carnea de pe oase, incercand sa le indepartati cat de cat pe cele vizibile. Mie mi-au rezultat 500 grame carne pe care am trecut-o prin masina de tocat cu 100 grame spanac si 200 grame paine! Ciupercile nu reprezinta nici o terapie complementara pentru carnea de peste, asa ca evitati-le prezenta!!
























Intr-un wok puneti la calit 1 legatura ceapa verde - e de preferat, daca nu aveti - va rezumati la cealalta - 2 sa fie in cazul asta..



.....1 morcov mare dat pe razatoare, 50 grame ghimbir proaspat - razuit, 1 lingurita (cu varf) sare de mare am folosit eu (daca nu aveti puneti o cantitate mai mica de sare iodata, ca-i mai sarata),  10 linguri ulei si un sfert legatura leustean... NU patrunjel. Cam 10 minute le sotati la foc potrivit..


Dupa, operatiunea e pe cat se poate de simpla. Ori ati dat impreuna prin masina de tocat stiuca, spanacul si 200 grame paine inmuiata in lapte si stoarsa (de preferat, ca-i sunt zdrobite mai bine oasele), ori puneti painea la sfarsit.. cum doriti!

Amestecati intr-un vas toate ingredientele, pe care le reiau: 500 grame carne stiuca, 100 grame spanac, 200 grame paine si cele sotate: 1 legatura ceapa verde, 50 grame ghimbir, 1 morcov mare, 1 lingurita sare de mare, 10 linguri ulei,  un sfert legatura - leustean taiat marunt, plus inca o lingurita sare de mare, 1 praf zdravan de piper, 2 oua, 5 linguri cu ulei, 5 linguri cu apa, si incorporati bine toate ingredientele.. Sunt cele mai complementare ingrediente care-i fac stiucii bine si voua asemenea!! Chiar daca nu-s doua-ntr-una.. toate ingredientele astea va determina sa credeti ca da!

Apoi umpleti bine stiuca, fara nici o grija.... dar o burdusiti bine cu toata compozitia asta, tasand umplutura spre coada, nepermitand astfel aerului sa ramana acolo!!  Asezati crocodilul asta umplut intr-un vas... astfel incat capul sa pareze orice miscare de trupa a umpluturii! Daca o asezati ca mine n-o sa pierdeti nici un gram din compozitie! Nu intepati stiuca ... nu va fi nici o explozie. Relax!!

Daca va ramane din compozitie.. nici nu mai stati pe ganduri.. o prajiti imediat!! Mie mi-a ramas de 5 chiftelute; sunt o nebunie si sincera sa fiu imi plac maxim asa:


Paranteza: Daca aveti niste cod, file de salau... si n-aveti stiuca si sacul ei.. puteti mesteri aceeasi compozitie si pregati aceste lovely chiftele prajite si marinate intr-un sos din rosii si coriandru proaspat - e mai mult decat perfect! ;)

Revin la reteta: In tava respectiva turnati 200 ml apa si 80 ml ulei, 1 lingurita plina cu sare grunjoasa si piper dupa plac.. Acoperiti tava cu o folie de aluminiu si bagati-o in cuptorul preincalzit la putere mare.. 200 grade am pus eu!


Timp de 30 minute nu va bagati nasul in toata treaba aia.. iar dupa - dati folia jos si timp de inca 1 ora si ceva... nu m-am uitat la ceas .. udati stiuca cu sosul din tava, folosindu-va de un polonic - cam din 10 in 10 minute!



Stingeti focul cand aproape nu mai aveti sos in tava si stiuca a capatat culoarea asta de vis!! 


Separat incropiti un sos din cateva rosii decojite - taiate marunt, sare, piper, cateva linguri cu ulei, coriandru proaspat ar fi mortal, eu n-am avut si-am pus boabe de coriandru.. dar musai sa aveti in casa prospatura.. ca-i absolut geniala combinatia! Lasati sosul pe foc pana mai scade din zeama..


Et voila, stiuca umpluta cu the best ingredients ever, parol ca da!! Eu am pus putin sos ca sa dea bine ;)) voi turnati nu va jucati si muiati acolo bucatile de peste in balta de tomate !


Ce ziceti voi?...A, cu ce beutura merge? 

Fratilor.. aveti dezlegare de la apa cu bulbuci, la tot ce va trece prin cap.. Puteti sa caftiti niste vinoase si sa fumati electronic.. cine sunt eu sa zic pas? ;)  E absolut delicioasa ! pam, pam!;)





23 august 2011

Biscotti cu nuci si curmale




Ca o good wife ce sunt, m-am trezit duminica cu gandul la biscotti.. ca ma’ man lesina dupa ei;) Asta asa ca sa-mi scot parleala usor pentru that thing that made me happy.. stiti voi ..


Nu stiu altii cum sunt, dar noi suntem in love de biscotti!! Se prefac teribil de simplu si sunt copti de doua ori - ca doar e bis'ul pe ei ! Asta-i regula si moama ce buni sunt! Crocanti, aromati, plini cu nuci si curmale uscate in persoana acestora. Avand cacao din belsug doar chocheteaza cu ideea 'teribil de dulci' si-atunci sunt maxim de buni pentru za' man of your dreams, dar sa nu uitam de noi!


Notati etapele facerii lor:

Prajiti 150 grame nuci in cuptor (pe o foaie de copt) sau intr-un wok .. Stati langa ele nu cumva sa se arda si apoi sa va lingeti pe botic de pareri de rau. Lasati-le apoi la racit si taiati-le cu un cutit.. asta-i pentru cei cu dispozitie. Pentru cei cu timpul-n pioneze le ajunge si o miscare de facalet trecut o data peste ele... Nu e greu de ghicit cum am procedat eu.

Pudrati un vas cu 420 grame faina, 100 grame cacao de buna calitate, 350 grame zahar, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare si impletiti ingredientele cu lingura...



Apoi adaugati nucile (150 grame), 150 grame curmale uscate taiate marunt si iar amestecati putin cat sa se cunoasca mai bine intre ele.. Curmalele sunt ca o pastila magica ce-l rasfata, indulceste si vrajeste pe za' man !! Voi le stiti demult farmecul, asa ca fiti cu bagare de seama si retineti curmale, nu stafide, ca va mor laudatorii instantaneu!


La urma incorporati 7 oua marimea M, 25 ml esenta de vanilie, punandu-va in functiune membrul superior drept.. Cand mana se prezinta asa..


... puteti face ce vreti !?..  speria copiii, iubitul, sau trece la fapte pana incorporati ingredintele, consistenta aluatului fiind legata si totusi sticky... dovada o aveti deja.. ;)

Eu am impartit aluatul in 3 (ca sa fie mai mari.. voi il puteti impartii si-n patru bucati, dupa plac). Puteti sa modelati batoanele pe masa de lucru pudrata cu faina, desi in locul ei ca pont - va suflu - zahar tos.. ii da o savoare tare faina cand biscotti e copt. Dar eu nu va recomand ca-i prea messy si n-are sens la cat sunt de usor de rulat in aer cu mainile usor umezite-n apa rece, mai ales ca imaginatia o poate lua razna si-i puteti preface cum vreti.. Nu bagati aluatul la frigider ca sa scapati de murdaria asta.. ;) ca nu striga dupa rece consistenta! E perfecta fara frigii, zau asa ! Sa va araaat?.. sa nu va araaat poza..?  ete, na : 


Odata asezati pe tava mare de cuptor, tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina, ii bagati in cuptorul preincalzit timp de 20 minute la 190 grade

Dupa timpul asta scurs, scoateti tava si luati cu o paleta fiecare bagheta magica ce va urma sa fie the lovely biscotti .. Le puneti rapid pe un fund de lemn si cu stanga inmanusata bine (ca frig al naibii de tare //  puteti sa le lasati sa se raceasca putin.. pentru cine are timp), le potriviti taietura usor pe diagonala intr-o grosime de 1 -2 cm  si-i asezati iar pe tava predand din nou cuptorului stafeta pentru inca 10 -15 minute. Depinde de cati dinti dispune bebe si cat de crocantzi ii vreti! Da' chiar si-un stirb de-a 2-a poate sa-i molfaie inmuiati in lapticul pudrat cu cacao!


In rest merg de minune cu-n pahar de vin rosu dulce, in compania caruia se cer rontzaiti continuu.. ;) Sunt de milioane (desi ies in formatie de 50 - 60 .. depinde cum manuiti cutitul) si se preteaza de minune in multe variante.. mai ales de Craciun.. Le luam pe rand si mai vorbim noi, dar pana atunci...  look at my precioussss ;)


Astia sunt preferatii lu za' man of my dreams... love u !;)




19 august 2011

Zacusca de ciuperci si ardei kapia

Like'! or not? zacusca, musai trebuie sa o incercati pe asta!! Veti ramane inmarmuriti langa borcanul cu zacusca ce adaposteste in el parte din vara!



Ciupercile si prefacerea ardeilor kapia reprezinta cheia, iar vanata desi o iubesc nespus, dovezi ale iubirii le aveti desfasurate AICI, nu se adaposteste decat asa putin cat sa perie vara ca un apus pe cer! In rest, ciuperci, ardei kapia ce te lovesc si-nnoti in ei, desi gogosarii ar zbiera din toti rarunchii politicianistic „ciocu mic, ca noi suntem la putere!”.. Da, dar urmeaza curand, la coptul gogosarilor, o alta reteta de zacusca tot din categoria belea de belea !! ;) Dar pana la gogosari e cale buna, asa ca la masa avem azi o super zacusca de ciuperci si ardei kapia!!


Acu, sa nu-mi raporteze careva ca-i place sa o prepare, ca pe bune nu cred pana nu vad un filmulet cu ea/el pe youtube cu un ranjet mentinut constant 3 – 4 ore.. cat timp dureaza facerea si prefacerea.. Si nu lejereanu nenicule, o cantitate care sa ajunga pentru juma de iarna grea! Kile bune de legume adicatelea..

Sa va raportez acum soarta unei zacusti adevarate!;) Si chiar imi doresc sa nu ma credeti pe cuvant si s-o-ncercati cat inca nu trece luna asta :) Am facut-o ca nebuna intre doua drumuri mare si munte.. Pe drumul de sosire de la mare, tura doua ca s-a lasat cu prelungiri anul asta,  in care la un moment dat era sa raman abandonata undeva printr-un orasel, pe motiv ca "nu mai avem loc in portbagaj femeie.. te las cu ciupercile si vinetele tale pe camp" .. ( na, ca te-am zis!! ).. am reusit sa iau asa kilograme bune de vinete, rosii si ciuperci champignon mari tata sa scap rapid de crunta scoarta ce ma astepta la maruntit.

Dar cum nimic din ceea ce dureaza nu se obtine usor, ci cu putina truda, hai sa trecem la fapte: Pe scurt: cantitate bruta: 3 kg ciuperci, 4 kg ardei kapia, 2 kg vinete, 1 kg ceapa, 2 capatani usturoi, 600 grame ulei, 80 grame sare (de mare am folosit eu), 15 grame praf de ghimbir, 1 lingurita cu varf piper (voi dupa gust), pasta de tomate de la Cirio - Passata Rustica - 1litru. 

Si acum tineti-va bine, ca vin cu explicatiile.. cum o pregatesc eu:

Curatati de pielita (atat cat se poate) 3 kg de ciuperci (pe marele Champignon l-am folosit eu.. dar si mai grozava e daca folositi mai multe specii).


Le spalati, zvantati putin si taiati marunt toata cantitatea.. cu rabdare, muzica pe fundal si cu mintile plecate in cu totul alta lume.. ca o luati din loc si s-a dus naibii toata zacusca.. Si puneti bucatile pe masura ce le taiati intr-o cratita sau vas.


Urmeaza vinetele (2kg) ... nu le puneti pe gratar decat daca aveti chef de mirosuri, fum si alte alea. Eu le asez pe tava mare de cuptor si le bag la caldurica la foc potrivit sa se coaca-n voie..


Le mai intorc de pe o parte pe alta.. Iar cand sunt gata, le despic pe din doua, scot miezul cu lingura de lemn, il pun intr-o sita, sa-si lase colea zeama si apoi fac ce vreau cu ele.. le arunc in zacusca.. sau/si prepar salata de vinete. N-am poze; sory dar eram intr-o continua agitatie si cu o porceala de nedescris la locul faptei.. asa ca trebuie sa va multumiti cu explicatiile cuvant cu cuvant! ;) Din cantitatea de vinete coapte despielitate am folosit doar 700 grame!

Deci, ati bagat deja vinetele la cuptor.. si va repeziti spre ceapa! Cu bagare de seama clar, c-o sa plangeti pentru intreg neamul stramosesc chiar daca le-ati tinut la rece inainte. Lui M. i s-a facut mila de mine si s-a carat in living .. cica sa nu-mi vada lacrimile siruri rauri!! :)) Asa compasiune n-am vazut demult;) . Curatati 1 kg de ceapa fratilor (cam 850 grame ceapa curatata atat mi-a iesit).. o taiati marunt marunt, timp in care,  cu lacrimile-n barba, le vorbiti de drag tuturor! ;)


Puneti wok-ul la incins cu 600 grame ulei si aruncati ceapa in balta aia! O lasati la foc mic sa se soteze cam 10 minute .. timp in care spalati 4 kg ardei kapia, le scoateti cotorul, ii curatati de seminte si ii impartiti in doua gramezi aproximativ egale.

O parte o taiati marunt marunt, iar cealalta o dati prin blender.. duca-se!! Acum pe bune.. asa o fac de obicei.. dar dupa ce o sa va amorteasca mana pe cutit o sa vedeti c-o sa spuneti la fel !!;)) .. Puneti bucatile de ardei  si sucul  (numai kapia sa folositi, asta daca nu gasiti gogosari, dar in nici un caz ardei simpli) in vasul sau cratita in care aveti deja ciupercile.

























Deci suntem in etapa asta: vinetele inca sunt in cuptor.. (au stat vreo ora jumate cred la foc potrivit, mai mult mic.. ), ceapa e in wok, ciupercile sunt taiate, ardei kapia la fel.. Acum.. varsati ceapa (sotata doar, nu rumenita) cu ulei cu tot intr-o cratita mare si inalta si cu fundul gros..

Puneti si bucatile de ciuperci, ardei kapia, ardeii blenduiti, 80 grame sare de mare (daca nu aveti, potriviti de gust cu ce sare folositi), 1 lingurita piper, 15 grame praf de ghimbir, usturoiul curatat si pisat intre timp (au rezultat 50 grame usturoi curatat) si lasati ingredientele in voie pe foc potrivit.. inspre mic. Amestecati-le bine cu o lingura de lemn, turnati pasta de tomate (Cirio e un best off al pastelor de tomate cumparate) si apucati-va de curatenie!!! ;)



Dupa vreo juma de ora, incepeti sa amestecati cam din 15 in 15 minute.. sa nu se prinda! Dupa o ora de stat la fiert, puneti si cele 700 grame vinete date prin blender... ca pana atunci s-au tot copt. Daca va ramane miez de vanata coapta puneti de-o salata!

Si dupa ora aia.. o sa cam stati langa cratita! Cam asta va e soarta pentru o zacusca de calitate..;) Si amestecati cam din 10 in 10 minute, pana scade cantitatea de sos.. eu am tinut-o 2 ore jumate !!;)) Va orientati care, cum va place. Apoi se toarna zacusca in borcane curate si se pune la sterilizat! E totusi o cantitate mare.. mie mi-au iesit destule borcane de 800 grame.. sa tot sterilizez in trei vase. Cum? Pai simplu.. se pune un prosop pe fundul unui vas inalt.. se pun borcanele, printre ele alte prosopele subtirele sau chiar ziare... sa nu se sparga printr-un Mortal Kombat la fierbere, se acopera cu prosopelul se toarna peste ele apa calduta, spre fierbinte.. cat sa le acopere si se pun la fiert pentru 40 minute! Si cam atat!!


M-am suit pe-o felie de paine unsa din plin cu zacusca si-am plecat sa ma iau la tranta cu ea!! Eu am invins;) Borcanele pline cu zacusca sunt ale mele, hmm si a celui plin de compasiune.. sa va vad acum si pe voi!;)  E ca o bomba eliberatoare de perceptii nedescoperite inca, ce provoaca rupturi din temelii a notiunilor deja existente.. Sa tot aveti pofta!! Ca-i buna, da buna rau!





Reteta imi apartine.