13 iunie 2012

Ciorba cu afumatura


Dupa termometru, a venit vara in sfarsit si nu se da prea usor plecata ;). In ciuda faptului ca-mi place maxim sa-mi umplu burtica zilnic cu-nghetata, si eventual sa-mi intind macar o data-n 'trimestru' pielea branza pe nisipul fierbinte, n-o accept prea usor! Nu suntem prietene si nici nu ne zicem 'ce misto esti fata'! This will never happen, no! 

Faza misto e ca nici al meu nu se omoara dupa ea, ea - fiind vara! Asa ca mancam ciorbita cu afumatura (si toate cele cu porcu ista fain - eu mai rar recunosc; el cateodata-ntotdeauna), poate poate o alungam cu gandul si vine acusica ploaia/toamna/iarna ;) hapciu ! (bless me). Ei na, si voi acu'.. nu aruncati in mine cu-nghetata. Mai bine intrebati-ma:  "cum e ciorbita asta, fata?" Iar eu va raspund:  'e providentiala, fix asa!'.. Mai are sens sa va zic cum merge ciorba asta iarna? E genul ala de zama cu care te dregi dupa o chefuiala zdravana sau in devenire.. Unde mai pui ca e musai sa o serviti cu un pahar de palinca de tara; da pe bune ca n-ar trebui sa strambati din nas nici la un pahar cu vin rosu - sa tot fie sec sau demi, zic.


Plus ca era musai sa postez reteta. Cunosc eu o minunatie de fata careia ii saliveaza gurita cand se gandeste la zeama d'asta, bașca de cand a vazut poza pe FB;). Si mi-i tare drag s-o aud spunand..  "ce zama buna, numai la buna am mai mancat asa ceva!'. Asta e reteta bunicii, si n-are cum sa fie altfel decat un vis aievea. Eheii, dragii mei, atunci notati/printati reteta.. si intocmai cum va destainui mai jos sa procedati dara la facerea ei, fara nici o modificare asupra-i! 

Ingredientele sunt: 800 grame ciolan afumat (fara os), 3,5 l apa, 1 ceapa mare, 1 ardei mare gras, 2 morcovi potriviti, o bucata de telina (cam cat morcovii aia 2), 2 cartofi mari, 3 linguri cu orez, 400 grame tomate despielitate si taiate cubulete (la conserva am avut eu - de la Cirio), zeama de la o lamaie, 1 lingurita rasa cu tarhon uscat, 1 lingura cu marar proaspat - fin tocat, 1 legatura de leustean proaspat, 1 lingura plina cu sare, 2 cuisoare.

Taiati ciolanul afumat in bucati potrivite si puneti-l in apa (3,5 l) la fiert. Aveti grija la spuma.. cand da sa-si verse nervii-n cratita o eliminati din zama si va vedeti mai departe de treaba. Dupa ce ati adunat spuma si a inceput apa mintenaș sa fiarba - adaugati ceapa taiata marunt, sarea, ardeiul gras taiat cubulete, morcovii dati pe razatoare (da ever nu pe aia fina, ca-i schimba gustul zamei in crema in loc de ciorba), telina si ea trecuta prin aceeasi cazna (razatoarea) si lasati totul la fiert (la foc potrivit) timp de 20 minute. 

Apoi adaugati cartofii taiati dupa plac (eventual mai puteti adauga unul - depinde cat ii aveti de mari; ai mei erau (fiecare) o idee mai mari decat un fruct mango si au fost suficienti), orezul si mai lasati la fiert 10 minute. Intra in hora mai departe cuburile de tomate, punand d'un magic dans impreuna cu restul ingredientelor ramase.. adicatelea zeama de lamaie, tarhonul, mararul, jumatate legatura de leustean fin taiat.. si nu mai stati pe ganduri : gustati si potriviti de sare daca mai e nevoie (da eu tind sa cred ca n-o sa fie cazul). Si lasati ciorba la foc molcom 10 - 15 minute.. 

Cand luati vasul de pe foc, adaugati leusteanul ramas, cele 2 cuisoare si sigilati vasul cu capacul ! Parfum nu alta! Nu va speriati, nu intrec aromele limita legala la cantitatea de ciorbita, e fix cat trebe. Lasati totul la locul lui .. numai sa nu mancati 'cuiul' daca nimeriti vreunu prin ciorba;) Adevarul e asta.. luati-va vreo 2 zile de concediu.. o sa mancati pan' o sa plesniti si o s-o luati de la capat, pe cuvantul meu! Cuisoarele alea o sa va copleseasca fiinta. Cine n-are habar ce ati pus in zeama si nici nu v-ati destainuit , nu suflati o vorba.. e magie pura, domle', e pur si simplu magie, s'apoi dati-le linkul de aici!;) Secretul mi l-a impartasit buna, Dumnezeu s-o ocroteasca acolo unde isi impartasesc ingerii nepretuitele secrete..


Stay tuned.. curand urmeaza dulcegaria asta mirobolanta de mai la vale ;) .. si un concurs cu utile si dragalase premii.. sper eu sa va placa. Pana atunci, sa aveti zile senine si pline de savoare..



9 iunie 2012

Natural Cuisine - Salata de bulgur, menta, fenicul si alune - Tabbouleh


Acu, fie vorba intre noi.. salata asta e o adevarata senzatie. Bogatele surse de fibre, vitamine si minerale ce-o contin sunt premergatoare provocarii menite sa ne dezvaluie sensurile ideii 'tinerete fara batranete si viata fara de moarte'... fenicul, bulgur (adica spartura de grau), menta proaspata, parfum de usturoi, ceapa, si cate si mai cate.. Despre notiunea unui stil de viata sanatos, veti afla o multime de lucruri in cadrul Atelierului de Gastronomie sustinut de Olivia Steer, sub numele de scena Scufita Rawsie, care impreuna cu Plafar au pus la cale, pentru voi, Concursul Natural Cuisine. Magazinul Plafar din Dorobanti o sa va intampine numai cu bunatati vrajite cum nu se poate mai bine de Scufita Raw!;)

Ce pasi trebuie sa parcurgeti pentru a va inscrie in concurs? Sa va imaginati si sa puneti in scena o reteta simpla - care sa includa produse din gama Plafar - si sa o inscrieti pana pe 17 iunie a.c. prin aplicatia facebook (o aveti in link). Iar daca o sa va numarati printre cei 30 de finalisti, veti participa in data de 21 iunie a.c. la evenimentul Natural Cuisine. O sa ma gasiti si pe mine la Atelier, if u want to shake hands ;) Mie una mi-ar face o deosebita placere..

In intampinarea ideii de mai sus aveti aici de fata o delicioasa si savuroasa salata libaneza.. pe numele ei de scena Tabbouleh.. Notati va rog ingredientele:

250 grame bulgur,
1 bulb fenicul - taiat julien,
1 legatura de ceapa verde (4 -5 fire) - tocata marunt,
15 rosii deshidratate (gasiti la Mega) - taiate marunt sau julien,
1 legatura bogata de patrunjel (chiar 2) - fin taiat,
15 -20 grame menta proaspata (gasiti la Carrefour - la pachetele de 30 grame) - fin taiata,
150 grame masline (de preferat verzi ca-s mai naturale) - taiate pe din doua,
3 linguri pline cu ulei de masline extravirgin,
5 linguri pline cu ulei de masline extravirgin cu usturoi,
90-100 grame alune bio,
1 lingura cu varf cu busuioc uscat, bio,
1 lingurita rasa cu piper negru macinat, bio
5 oua - fierte tari - feliate dupa plac,
1 lingurita plina cu sare, zeama de la o lamaie mare.


Intai de toate puneti aprox. 1 l apa la fiert.. Dupa ce a dat in clocot, luati vasul de pe foc si puneti in fiertura de apa spartura de grau, adica bulgurul.. pe care il lasati la muiat 20 minute. Apoi strecurati bulgurul si-l lasati intr-un vas sa se racoreasca in voie pana il imprieteniti cu celelalte ingrediente. 
Fierbeti ouale circa 8-9 minute, sa fie tari da, le lasati deoparte la racit si apoi le feliati dupa plac. Nu va mai zic ca aceasta salata e dementiala intr-o zi de post, daca eliminati ouale din decor. Plus ca va asigura necesarul de substante nutritive, rasfatandu-va in acelasi timp cu arome sanatoase, eliberatoare de energie. 
Intr-un alt vas, puneti 500 ml apa si o lingurita rasa cu sare la fiert, spalati bulbul de fenicul, il taiati julien si-l lasati la fiert timp de 7 minute, apoi il scurgeti si zvantati de apa. 
Taiati fin patrunjelul, menta proaspata (mai puteti adauga daca simtiti nevoia.. sunteti liberi sa jonglati la cantitatea de verdeata si arome), taiati maslinele pe din doua (va ziceam mai sus ceva de verde, da-n clipa aia eu n-am avut; merg si astea negre foarte bine, nu zic nu), zdrobiti usor alunele. 
Recunosc ca mie imi place salata asta usor calduta, voi gustati si va decideti.. cald sau rece.. e delicioasa oricum. Last step.. aduceti laolalta intr-un mare vas ingredientele, adaugand la sfarsit  sarea, piperul, uleiurile si zeama de lamaie.. si pulsati cu bagare de seama / moderatie daca mai aveti nevoie de-o savoare in plus..
See you soon ! ;)


7 iunie 2012

Paella cu pui si fructe de mare


"If you want it, you must will it. If you will it, it will be yours." ;)) va amintiti da? The Mighty Sven din Happy Feet Two, moi, un banc de creveti si o tigaie Paella!;). I dare say.. I love paella, in special cu creveti - intelegeti prin monstruletii astia mici (cu ochi - cui ii e frica de baubau, il rog respectuos sa puna geana pe geana, pana le scot eu ochii crevetilor, sau ii decapitati voi), fructe de mare de toate natiile, in cantitati incomensurabile, pregatite-n zeci de feluri... ooohh ce savoare schmancy de arome!

Si da, stiu ca mai toata lumea incearca sa-si trateze obsesiile, da asta nu e treaba mea. Mie imi place sa-mi  cultiv dom'le elementele astea de profunzime, fara sa ma tem de ceea ce nu poate fi evitat, pa persoana unor preocupari chinuitoare gen: io vreau tigaia asta de paella si cu asta basta! Pentru ca gustul preparatului tradional nu se obtine nicicăcum altfel, ci doar in tigaia asta speciala - pe nume Paella. Si am contemplat-o vreo cateva luni de la distanta, da in temnita asta a contemplarii n-am stat cu gura inchisa sau mainile la spate... mi-am dorit-o, mi-am imaginat-o de neimaginat, mi-am inghitit intre timp crevetii trasi la tigaie in umilul meu wok (ca de, a girl must eat), mi-am dat coate mie, lui M., altora, si-ntr-un sfarsit s-a intamplat!;) Hell yeah! "If you want it, you must will it. If you will it, it will be yours." -- papagalul asta vorbeste fix pe limba mea, si a ta, ba si a ta, chiar si a ta !;)

Si cand am vazut-o io asa senzuala...  pa numele ei de scena Tigaie multifunctionala marca Demeyere - de la KitchenShop,  c'un fund perfect si mare d'un 32 pe diagonala - creat special pentru Paella, cu fața asta cosmetizata in 3 straturi: inox, aluminiu si o chestie de se numeste Triplinduc - zodie compatibila cu toate tipurile de plita, inclusiv alea misto cu inductie, plus un tratament electrochimic - cica unic - creat in laboaratoarele 'tinerete fara batranete si viata fara de moarte Demeyere'.... i-am zis: "acum sa te vaz mireaso.. ce poti, cat poti si-n cate feluri!". "You, me, beautiful paella, right now!" Iar ea mi-a zis 'hell yeah' adica un fel de 'da mah daa'!


Da  inainte de Paella asta cu pui si fructe de mare, incepusem c'un starter periculos.. purcelus tras la tigaie - pentru 'al mai mare dintre noi astia 3, un pui de țâță pentru 'al mic - si nu s-a lipit nici porcu, nici puiul de tigaie, nici nu si-a ingalbenit tava asta senzuala fundul argintiu! Abia apoi am dat-o pe deliciosenii.. gen creveti!! Spuneti si voi nu-i seamana lui Will the Krill asta micu? ;)) Mda, cei cu plapuma pe ochi, respirati adanc, respirati va rog ;)


Ok, gata cu vorbaraia, trec la reteta: 750 grame carne de pui (am avut 3 aripi si restul piept), 7 linguri pline cu ulei de masline, 2 ardei grasi mari (rosu si galben am avut eu - pe ei dau vina pentru lipsa de culori din Paella, nu pe proasta mea inspiratie ;)), 25 creveti nedecorticati (sa nu va puna pacatu sa le dati textila jos, ca v-ati lins pe botic de arome, ii decapitati sau le scoateti doar ochii), 4 lamele mari si grase de calamar, 2 cepe mai maricele, 4 catei mari de usturoi, 400 grame tomate taiate in bucati (din conserva am avut eu - de la Cirio; dar puteti la fel de bine sa le folositi pe cele proaspete despielitate, si-n cuburi taiate), 350 grame orez cu bobul lung - musai ca-i mai rezistent la fiert (Basmati am folosit eu, ceva mai special n-am gasit si nici n-am cautat (sorry guys)), 2 lingurite cu sare si 1 rasa cu piper (si mai bine dupa gustu vostru), 1 legatura de coriandru proaspat, 1 pliculet sofran - 0,12 grame, 1 lingura plina cu Tabasco sauce (gasiti in Mega, Cora, Carrefour - picant si aromat de numa), 5-6 fire de patrunjel proaspat, 700 ml apa (daca aveti baza de supa, sunteti geniali, da eu n-am avut atunci decat porc tras la tigaie ;) si 300 ml vin alb demisec. 


Intai de toate, fluturati din gene dupa tigaia Paella sau dati o comanda online ;) Apoi.. taiati pieptul de pui cubutele, puneti toata carnea in tigaie si uleiul de masline, asezonand totul cu o lingurita cu sare si una rasa cu piper (sau dupa gust).


Prajiti totul la foc potrivit pe toate partile, pana cand capata o culoare aurie, apoi scoateti carnea din tigaie si lasati-o in asteptare intr-o farfurie. In uleiul ramas - eliberati ardeii taiati julien sau cubulete, ceapa fin tocata, cateii de usturoi feliati, conserva de tomate, patrunjelul taiat fin, si sotati-le, la foc potrivit, timp de 10 minute.


Apoi adaugati orezul cu bob lung, o lingurita plina cu sare (sau dupa gust), baza de supa (sau apa), vinul, carnea de pui prajita, mai mult de jumatate legatura de coriandru tocat marunt, amestecati putin ingredientele si lasati totul sa fiarba la foc mediu timp de inca 10 minute. Dati focul pe puterea mica, adaugati crevetii nedecorticati, lamelele de calamar taiate in bucati potrivite, sosul Tabasco, pudra de sofran, si lasati aromele astea sa conlucreze pana cand orezul ala smecher absoarbe tot lichidul.


Daca nu va simtiti stapani pe situatie, amestecati usor, dar ideal e sa nu fie deranjata asezarea, mai mult de o data, hai de 2 ori, in tigaie.. Orezul in tigaia Paella nu se prinde, stay still! La sfarsit presarati peste Paella coriandrul proaspat ramas. Last thing to do: bucurati-va de o savoare de neimaginat. Paella asta e definitely amazing ! O sa vedeti voi..  



4 iunie 2012

Cina la Palatul Elisabeta

Foto: Catalin Voicu - www.catalinvoicu.com

M-am tot codit cum sa incep postarea asta. Am vrut sa asimilez si mai bine noutatea si savoarea chestiunii ce mi s-a petrecut in fata ochilor acum o saptamana, fara sa va prezint un amestec de trairi si motive neprelucrate. Căci neprelucrat ar fi sunat cam asa: "omg! a fost cel mai impozant eveniment la care am participat ;)). hey mamii, tatii.. moţata din imagine, uda de emotii, cu mana intinsa timid la vazul celeilalte maini intinse, sunt eu, sunt eu ;)" si atat! scurt si la obiect ;).

Dar, dupa ce am incercat si mi-am consumat in minte cele mai adecvate formule inainte de o gasi pe cea care sa impuna, mi-au rasunat in minte fix cuvintele astea, incarcate de starile emotionale care sa rezume totul fix asa: "OMG, a fost cel mai impozant eveniment la care am participat!! ;)" Da stiu, same thought, dar altul n-am! Acea mana, intinsa mie, m-a tintuit intr-o stare emotionala, atat de perceptibila si expresiva, in care complexele trairile si-au marcat deja un vast teritoriu in inima mea din acea clipa - pana acum si pentru forever and ever..


Foto: Catalin Voicu - www.catalinvoicu.com

Si acum o iau de la inceput ca asa-i frumos, nu? Totul a prins contur o data cu aplicabilitatea la nivel national a proiectului Electrolux Passion4Cooking, in care m-am numarat printre cei 5 finalisti, dovedindu-ne creativitatea prin maniera unica si personala, punandu-ne amprenta asupra unor retete de gala, alese din cartea publicata de Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta.. omg, cum suna!

Nu cred ca va intereseaza detaliile tehnice legate despre cum am reusit sa ajung pe vremea aia plangacioasa la Palat si nici despre tocurile mele de 10 - uitate intr-un colt sub etajera - care mi-au scos efectiv nuiaua de undeva si m-au cocosat de hmm as zice durere, participand parca tacit si ridicand stacheta evenimentului.. si cu emotii cat intregul Palat si cu picioarele in pioneze, dar cu un ranjet venit asa din adancurile sufletului meu, bucurandu-ma mai ceva ca un copil la vederea unui pretios si aproape imposibil de atins bibelou!


Foto: Catalin Voicu - www.catalinvoicu.com

Totul a decurs cat se poate de firesc in bucataria Casei Regale: oua fierte, creveti trasi la tigaie, somon in flacari intr-o mare de lapte, avocado despielitat si facut bucati ca o vedeata (in persoana spumei de ou, creveti si avocado), capere taiate pe jumatate.. pana cand bucataria s-a transformat intr-un mic platou de filmare. Deci gata cu linistea si orientarea in spatiu. In toata miscarea aia, cu zeci de mii de ganduri in cap, nu-mi doream decat sa mi se inchege gelatina bat-o-ar frigu din frigider s-o bata, sa-i omit pe aaaa, bla bla si etc! Si m-am emotionat asa pe jumatate, iar caperele s-au facut disparute din vocabularul meu la intrebarea.. "care sunt ingredientele ce dau o nota persoanala preparatului?" ;)..


Material video preluat de pe AcasaTv.

Imi venea sa-i raspund domnului din videoul de mai sus printr-o imagine.. 'iata fix aici lista cu minunatiile de ingrediente cu toata savoarea ce deriva din, iar pe splaiul www.dulcegarii-culinare- la linkul cutare - gasiti o abordare personala si creativa a acestei retete de gala.' Pam, pam! Da n-a fost chip ;)


Si uite asa in fata camerelor de filmat atintite asupra bolului ala imens cu o compozitie pentru aproximativ 20 persoane,  imaginar a dat somonul ala afumat din coada, caperele s-au imperecheat despartite fiind de lama si crema mascarpone cu toata delicatetea ei.. strigara intr-un glas.. "helllooo suntem aici, noi ingredientele astea toate / absolut de senzatie / suntem aici!! ;) Deci da!"

Foto: Catalin Voicu - www.catalinvoicu.com

Si mi-a lipsit maxim Eduard ;) In momentele alea mi-am dat seama ca el ar fi facut cel mai bine fata situatiei, si ar fi tratat cu respectul cuvenit caperele ;) si ar fi imbratisat-o pe Alteţa Sa Regală fix ca un copil inocent. Dac-as fi fost eu copil.. ;))


Foto: Catalin Voicu - www.catalinvoicu.com

Si dupa cateva ore de trebaluit prin bucataria Regala, ne-am prezentat pe ordinea numerelor de pe tricou in salonul oficial, facand turul de onoare al preparatelor princiare.. Anca (cu Cenci cu crema de mascarpone), Andreea (Sos de mango si rodii cu somon la cuptor), eu (Spuma de ou, creveti si avocado), Brandusa (Salata mexicana cu paine de porumb) si Mihai (Gâteau au chocolat)..

Foto: Catalin Voicu - www.catalinvoicu.com

Si by the way foile de gelatina rules, s-a intarit spuma exact cat trebuie, la fix. ;) Toate preparatele au fost senzationale.. imi permit sa adaug, iar partenerii mei de cooking minunati.

Foto: Catalin Voicu - www.catalinvoicu.com

Au fost momente de neimaginat pana acum cateva zile, innobilate de cuvinte calde, pline de disponibilitate si gratie si o strangere delicata de mana din partea Alteţei Sale Regale, care mi-au coplesit fiinta!

Cu o participare fara echivoc din partea minunatei Carmen si a echipei Golin Harris... fara de care acest proiect impozant nu s-ar fi imaginat si intamplat. Si pentru ca-i spuneam atunci lui Carmen ceva legat de sentimente, o sa strig in gura mare, ca altfel n-o sa ma mai rabd.. love u fetelor! Pe toate cu o singura si mare inima! A fost sublim.

Foto: Catalin Voicu - www.catalinvoicu.com

2 iunie 2012

Napolitane cu ciocolata de casa


Noroc c'am gura plina cu cioco si-o mana ocupata des s-o duc la gura.. asa ca scriu acum pe scurt: napolitanele astea cu ciocolata de casa, fructe uscate si matcha rules ! Ma scot din ale mele! Descriere pentru dulcegaria asta n-am, in afara de magie pentru chocoholici, plus garantia, pe mustata mea de 'maidaneza' ce s-a lins pe bot cu mai mult de juma de tava intr-o ora. Rox, sper nu te strici de ras. De luni, doar gaura covrigului e a mea, ma jur !


Se prepara pe principiile ciocolatei de casa cu alune de padure.. Numai ca acum am eliminat esenta de migdale, am scazut nitel cantitatea de lapte praf, am adaugat putin mai mult unt, si surplusul de matcha, fructe uscate - exotice le zice Sanovita, si daca ma gandesc bine cam atat.. Sunt pasi mici, dar importanti. Iar dulcegaria asta noua nu vrea sa reproduca, ci sa creeze.. o alta consistenta, o alta savoare, obsesii le-as numi eu. Nici prin cap nu mi-a trecut de la inceput sa le postez.. ca le marcasem doar pentru mine ;) i'm not usually so bad. Dar napolitanele astea ciocolatoase sunt mai mult decat un best friend atunci cand iti plangi de zor nasu'n batista, iar cand totul e pink hmm si mai bine.. creaza sensuri si zugraveste povesti dulci!

Ingrediente: 450 grame zahar, 150 ml apa, 10 ml esenta vanilie - o lingura plina (si mai fain ar fi miezul de la 2 pastai de vanilie Bourbon), 160 grame unt gras, 400 grame lapte praf, 1 lingurita plina cu pudra de matcha, 300 grame fructe uscate - exotic (de la sanovita), 4 foi de napolitana.


Intr-un vas puneti la fiert, la foc potrivit, zaharul si apa. Cand a ajuns la punctul de fierbere, setati musai cucu sa sune peste fix 5 minute... Luati vasul de pe foc, adaugati esenta de vanilie, untul - musai la temperatura camerei (eventual incalzit 1 minut la microunde) ca sa nu raceasca compozitia si sa nu se formeze cocoloase din cauza lui, si amestecati bine cu lingura de lemn pana se incorporeaza tot si nu mai ramane nimic solid din el.. toata treaba asta in doar cateva secunde ca n-avem timp de pierdut. Apoi incorporati rapid laptele praf si praful de matcha (il cumpar de pe www.pastaidevanilie.ro) si imediat dupa.. fructele uscate.


Daca nu aveti matcha, o puteti inlocui fix cu variantele astea: xx) o lingurita rasa cu scortisoara + o lingurita rasa pudra de ghimbir + o lingura esenta de portocale / migdale sau vanilie; xxx) un pachetel de cappuccino si o lingura esenta de cafea (in loc de cea cu vanilie); xxxx) o lingura cu cacao si una cu esenta de rom / vanilie sau menta.. merg excelent combinatiile astea.

Revin la reteta: Asezati intr-o tava, sau pe masa de lucru, doua foi de napolitana (gasiti in Cora / Carrefour) si turnati compozitia obtinuta. Daca va doriti un strat mai gros ca cel pe care il vedeti in poza (2 cm), va sunt suficiente 2 foi.. dar eu am folosit 4. E dulce, doar e cioco.. dar avand foilea alea de napolitana te pacalesti singur si poti manca mai mult.. hell yeh! Intindeti ciocolata pe toata suprafata foii, lasand putin spatiu inspre margine si imediat dupa o acoperiti cu cealalta foaie de napolitana. O lasati la frigider pentru o ora (eu am lasat-o doar 30 minute si i-a fost de ajuns), o fragmentati dupa plac, apoi va rasfatati. Si cu asta basta! week-end tare fain si dulce sa aveti !



Reteta imi apartine.