6 aprilie 2011

Salata de fructe

Cand te simti 'rasfatat/a' de vremea de afara .. e timpul sa-ti spui:  eu nu invat, eu stiu ce-mi trebuie - un Bloody Mary !! Wrong answer !?  Iti e suficient un giant fresh sau o simpla salata de fructe !! Si cum spuneam - tu nu inveti, tu stii deja ca legumele si fructele iti ofera pretiosii aminoacizi, te vitaminizeaza, bla bla .. ca tu doar stii deja, toate astea conditionat de starea proaspata a fructelor. 

Si asa rasfatat/ a cum esti, incepi s-aduni ce ai prin frigider: o para sau doua, o portocala, musai o banana, un kiwi si orice alt fruct iti mai doresti.. Trateaza-le cu un jet puternic de apa, feliaza-le dupa pofta inimii, pudreaza-le cu un praf de scortisoara si aranjeaza-le intr-un bol. Nu pune zahar - ca-i pacat de ele, au suficienta dulcegarie proprie.. Doar armonizeaza-ti spatiul si intretine-ti capriciile savurand pretiosul complex de vitamine si arome. So, less words, more pictures ....

Si daca esti mai mult decat capricioasa - a bit obsessed with sweets -  razuiesti o patratica de ciocolata sa-ti satisfaci capriciul incoronand salata .... s' apoi... i te dedici ...

4 comentarii:

  1. E... asa mai vi de acasa... Aveam impresia ca iti place sa faci numai deserturi foarte sofisticate si care ne face sa cadem in pacatul celor multe calorii nesanatoase :-)
    Dar asa imi place...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur Anonim. Atunci imi voi posta la greu salatele de fructe sau legume pe care nu omit sa fac aproape zilnic..

    RăspundețiȘtergere
  3. O reteta simpla, usoara si f gustoasa si racoroasa.
    By the way...as alcooliza un pic salata de fructe - cu un brandy usor (bineinteles pentru musafirii care nu sunt copii/conducatori auto, etc).

    O idee f buna de a posta ceva clasic...dar nemuritor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana .. o alcoolizez mai tot timpul si o zapacesc uneori si cu o portie zdravana de frisca :)) dar acum aveam un drum pana la market dupa, si mi-era teama sa nu ma dea nenea jos din masinutza ! :)) next timp.. !:)

    RăspundețiȘtergere