13 iulie 2011

Mini-tarte cu ganache de ciocolata si dulce de leche

Putina rabdare va rog, "Anonim" imi interpreteaza alegoric gandurile: 
<<<< Carei d-re nu-i plac bijuurile, rochitele?? Da stiu, intrezaresc cateva maini ridicate in semn ca voua nu... dar nu vorbesc de voi acum ;)) Nici mie nu-mi plac bijuurile, nu in mod deosebit, dar dupa rochite ma dau in vant! Port bratara pe care mi-a daruit-o tata, careia ii ador insemnatatea, catusa de pe inelar..(I'm joking my love;))  pe care n-am dat-o jos nici cand eram cu burta la gura, cu mainile si picioarele umflate de mai avea putin si-mi pocnea singura pa deget, cand ma faceam recunoscuta doar prin deductii logice, de la distanta punandu-ti intrebari gen.. "who's that f-king gorilla?".. Iar cand se izbea cineva de mamut auzeam suav "O da iubita, ce-ti mai face burtica.. cat esti de frumoasa!!! infloresti pe zi ce trece, nu alta". Au mai resimtit si altii povestea asta, sau ba ?? Da sincer nu-mi pasa... eu infloream in toata plinatatea.. fiecare intelege ce-o vrea.. Iar finalul celor 9 luni insarcinate cu bucurie de goriloi - s-a transformat intr-o secunda, de atunci si pana-n vecii vecilor intr-o noua viata in care iubirea e un moft de durata ce mi-a fost stantat (cu sh si tz, la naiba cu diactriticele) in suflet, pa retina, pe simturile tactile, mi-a umplut circumvolutiunile .. ei na cu timpul se intrezaresc altele.. stati linistiti ;)) .. intrebandu-ma.. "Doamne ce-am facut ca sa-ti merit Creatia?"  Dar nu vorbesc de asta acum.. pentru anonim e deja mult prea mult!! ;) Mooamma si ce-mi mai placea sa merg prin magazine .. Sa probez si eu rochite, una alta na.. ca orice suava mamica-n devenire. Ofc... multe, hai na, ca sa fiu sincera aproape toate ma strangeau..:) Ce-i drept nu erau pentru gravide.. dar eu nu-mi imaginam prea mult toata treaba asta.. asa ca privind retrospectiv la lipsurile sau hapciu plusurile enuntate-nainte..  din tricouri pana-n pamant si blugi n-am iesit 9 luni !! I s-a mai intamplat cuiva?? Si cate si mai cate rochite erau ... colorate-n fel si chip, croite cat sa pari si imbracata si dezbracata... imi sticleau ochii in vitrina, ce mai !.. Si basca ieri nu stiu cum mi-a fluierat gandul, a ...da stiu anonim m-a facut sa vad o alta latura a lucrurilor:  rau am facut ca n-am luat atunci vanzatoarea de gat.. ""femeieee.. mie de ce nu-mi vine marimea 34????"" ;)) Dar na, lovita in crestet inca din primii 7 ani de viata de distincta intelepciune a celor din jur, imi caram trupul dupa atitudine si priveam cu zambetul pe buze manechinul dintr-o alta vitrina!! Si tot asa pana cand imi auzeam vocea interioara: "asta-i rochita mea!! si ma lipeam de ea!!" ... si ATAT !  >>>

Nu caut emulatia, desi mi-as dori sa o imbratisez macar o data.. ca sigur nu i-as mai da drumul.. ;)) Si chiar daca imi mai suprim din cand in cand regretele, gandul lor imi aduce intotdeauna revelatia micilor mele satisfactii .. Ieri am avut alt regret cand am sters al doilea comentariu, dar imediat m-a izbit satisfactia da' admin, dle , da ;)) Deci / care va sa zica am delete si voi dili cu seninatate "incurabilele ganduri de bine", insotite de injuriile de rigoare... ale respectivului anonim si altii ca el/ ea..  ofensat/a ca mai toate retetele contin "inflorituri"?? Pe bune acum, cine nu iubeste primavara? ;)) Atata timp cat nu exista contradictii referitoare le retete...--  pe care nu ma voi sfii sa le public.. permitand inconsecventa opiniei pentru ca vreau sa invat inclusiv din greselile mele, dar cu grija si bagare de sama da? :)).... "ca cand" cuptorul e de vina.. clar nu sunt eu :))).. --  aici o sa curga numai lapte si miere, cu toate repetitiile ce deriva din lantul asta exhaustiv... ca-i gratis.. curge pe banii mei!  Voi incheia cu un citat pe masura: "Pentru ticalos, pedeaspa capitala este demnitatea!!" Si cu asta basta! " Bu-hu-huuu !! " :))

Dar, cum spuneau prietenii mei pe FB si cum imi sta in caracter, de regula privesc partea plina a paharului si cum orice rau exista si dintr-o nefericita necesitate... promit sa ma gandesc la o varianta simpla.. pentru toti cei care isi doresc cu adevarat reteta si in formatul clasic! Pe principiul drept e sa ceri - intr-un anume mod, corect e sa primesti, sunt constienta de necesitatea ei!

Iar tuturor celorlati le multumesc din inima pentru clipele pe care mi l-ati acordat in tot acest timp, pentru suport, intelegere si suflet!! Pentru mine sunteti de nepretuit!!!  Cu sfiala in glas.. dupa tot repertoriul de mai sus.. va zic ca de azi pot sa stau in fundulet.. ca am 6 luni :))..



Cat despre reteta asta e pe cat de simpla, pe atat de grozava, incununand deliciul a trei retete prezentate pe blog:  Aluatul de tarta merge pe principiul stelutelor din aluat fraged suportand usoare modificari: si anume 150 grame faina, 100 grame unt, 1 galbenus, 50 grame zahar, putina sare... iar imaginile povestesc pasii de la sine putere, zic eu ;) Dupa ce a stat la rece, intindeti aluatul pe masa de lucru pudrata cu faina, pregatiti formele unse cu putin unt, iar apoi mulati aluatul pe ele.. o sa va ajunga pentru vreo 8  ... formele mele sunt mari: 



Imbracati aluatul cu hartie de copt si puneti din plin fasole, paste, alune neprajite.. ce mai vreti voi.. si dati formele la cuptor pentru 20 minute la 180 grade...


 Apoi le lasati la racit.. si pregatiti minunatul ganache de ciocolata.


 Ciocolata de casa cu alune de padure si iz de migdale  e un must do pentru a acompania mini-tartele.. si anume pregatiti un ganache de ciocolata din  200 grame cioco de casa (incercand sa evitati partea cu alune) cu 200 grame smantana de gatit pusa pe foc mic la incalzit.. fara sa o aduceti la punctul de fierbere, apoi stingeti focul si adaugati ciocolata data pe razatoarea mare si amestecati ganache-ul pana se topeste ciocolata.. Iar cand s-au racit tartele le umpleti nu cu varf dar nici doar baza cu acest delectabil ganache de ciocolata, nu inainte de a lasa sa pice in mini-tarte vreo 4 -5 alune de padure .. Apoi le lasati putin la racit.. si la urma le incoronati cu dulcele de leche pregatit exact dupa reteta prezentata la cheesecake-ul cu dulce de leche..


Apoi va indemn sa le serviti!! 
VA MULTUMESC !!



























46 de comentarii:

  1. Anto, sa cresti mare si sanatoasa impreuna cu blogul tau super, daca zici ca ai implinit 6 luni. Faci o treaba excelenta si vad ca te rasfati cu dulcegarii minunate de ziua ta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dulci sunt mini-tartele tale Anto si sunt convinsa ca si gustul e pe masura :D. Multumesc pentru inspiratie, sigur ma bag la facut mini-tarte astazi :D.
    Cat despre Anonim, l-as sfatui sa lase invidia deoparte si daca nu e in stare sa aprecieze ce e de apreciat, atunci mai intelept ar fi sa se abtina si sa iti multumeasca ca nu i-ai publicat comentariile care l-ar fi facut de ras fata de atata lume.
    Te pup, Anto, o zi minunata iti doresc. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi, spunei draga al anonima aia (ca barbat nu este sigur), ca sunt carti de bucate muuuulte si marunte, sa-si cumpere una in caz ca nu are, acolo scrie exact reteta...si sa ne lase in pace.Na, ca m-am aprins ...:-) Te puuup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Woww, minunate!vreau si eu unaaa:)...trebuie sa fie tare bune!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Antonino..ma surprinzi si azi, ca de fiecare data, nu ca asta ar fi o noutate :)) Noutatea ar fi ca ma surprinzi neplacut ..chiar merita Anonim-ul tau o postare? Hmmm....esti prea sensibila, chiar si cu rau-voitorii....dar ia partea plina a paharului. Si nu uita: cind ai o oaresce notorietate (nu zimbi, ca stii ca ai :P ) trebuie sa privesti, cu nonsalanta caracteristica divelor, comentariile mai mult sau mai putin rautacioase...Si nu uita..a dat-o "anonima"...asadar nu-ti pierde timpul cu inutilitati anonime. Anto, fii barbata!....(hai ca am divagat rau de tot...)
    Anto, draga mea...imi plac stelele astea ale tale foarte-foarte tare....si cine sta in fundulet? :))
    P.S. mie-mi plac biju-urile? e de rau? =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Fata draga mie imi placi rau! Ce alegorie misto ai facut! Cui nu-i place blogul tau sa mearga in alta parte ca sunt multe altele asa ca toata lumea poate fi satisfacuta! misto! tartele clar imi plac ! multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Betty multumesc frumos!! la fel si tie iti doresc!! pupici

    Ralu multumesc .. sunt dulci si bune ;) Cat despre anonim eu sper ca s-a inteles clar ce am vrut sa spun prin acea alegorie.. A.. si Alice imi pare tare rau ca te-am dezamagit .. desi nu stiu de ce te-am dezamagit ?? in fine.. Nu sunt afectata de un anonim.. cum spuneam pe FB ma folosesc de orice muza.. fie ea negativa.. e blogul meu si pot sa pun si o bucata de paine ca postare,nu?? ;)) acum glumesc, nu le luati pe toate in seama. Asa.. deci alegoria respectiva transpune un lucru.. daca nu-ti place blog-ul meu vorbeste-mi frumos, da-mi sfaturi ca sunt receptiva.. dar nu asa.. In fine, ma bucur ca unii inteleg ce am vrut eu sa scriu acolo.. Te pup

    Naina.. ai dreptate o sa supar toti anonimii din lume.. dar atata timp cat blogul asta e o pasiune, ca orice alta.. poate fi inlocuita.. Nu e un capat de tara daca oftic pe toata lumea.. Am curajul sa spun ce cred si desi stiu sigur ca multi primesc comentarii rautacioase si le modereaza .. eu nu vreau sa fac asta fara sa zic ceva inainte !! Multumesc .,. Te pup

    Violette te servesc cu drag! pup

    Alice .. da ce sa zic.. nu stiu ce sa zic.. Nu sunt suparata.. dimpotriva! Pup

    Claudia multumesc frumos! Tartele sunt foarte bune... pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Alice.. si eu port bijuterii.. nu inseamna ca daca am zis ca nu-mi plac.. nu-mi plac in adevaratul sens.. ci doar imi place sa le port pe cele dragi.. care au o insemnatate pentru mine.. nu sa ma umplu cu ele.. In fine... daca s-a inteles altceva.. nu am stiut eu sa ma exprim corect. Scuze. Cu alte cuvinte.. bijuurile = inflorituri... nu sunt nici prea multe nici prea putine.. uneori pe unele le porti o viata si nu le dai jos.. desi nu prea e cazul .. chiar si verigheta o mai dai jos cateodata.. sa o speli nu de alta. adica poti inflori la mai multe postari in acelasi mod pentru ca asa ti-a dictat tie starea.. sau alta data n-ai simtit nevoia de bijuuri si nu ti-ai pus niciuna.. = postare fara inflorituri...
    in fine..

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai da-mi place tare faza cu vanzatoarea !!!! rau de tot! cata dreptate ai, nu poti sa strangi vanzatoare de gat ca nu-ti vine tie rochita! asa-i si cu blog-urile fata draga! cui nu-i place sa mearga in alta curte!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anto, m-ai terminat cu tartele astea.... pe caldura asta cand abia m-am intors de afara... si e ora 3 :D ma gandesc doar la cum o sa coc eu diseara un aluat de tarte :))
    cat despre anonimi, da-i incolo, daca nici nu au curaj sa se semneze... Sunt atatia oameni care iti apreciaza blogul :)
    si la cati mai multi ani de blogerit!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Antonia lasa-i pe prosti sa vorbeasca sa nu ii bagi in seama,ei nu stiu ce inseamna nu te necaji tu esti o doamna care merita,jos palaria esti super.Iar de tarte ce sa iti mai zic sunt delicioase,mai lovit unde ma doare cel mai tare,sunt preferatele mele vreau si eu,te rog sa imi spui si mie de unde ai luat formele vreau si eu .pupiciiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  12. A era sa uit la multi ani de blogerit si nu te lasa ca noi avem nevoie de tine si de retetele tale si ai tot respectu nostru

    RăspundețiȘtergere
  13. Superbe tarticile! Mi-ai dat idee pe unde sa mai pun dulcele de leche din frigider.

    Cat despre anonimi eu le-am dedicat o postare pe blog, nu demult, apoi mi-a parut rau pt cata atentie le-am dat, insa am avut un val de comentarii si nu mai puteam sterge postarea :)

    Concluzia este: ce bine ca nu traim cu frustrarile lor si ce frumoasa-i viata cand o privesti zambind. Te pup!

    Andreea de pe dimineti insorite (nu pot sa postez de pe contul google :| ... )

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt foarte frumoase tartele, felicitari!
    Cat despre anonim... hmmm, mie una imi plac postarile asa, mai inflorate, as scrie si eu in acest mod, dar nu am timp atat de mult cat as vrea :) Din moment ce blogul e al tau poti scrie ce vrei, cum vrei. Mie una imi place!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vor urma si la mine aceste mini tarte ,doar sa mai treaca caldura asta,Anto nu am reusit nimic cu masina de inghetata ,am urmat cu sfintenie indicatiile tale ,dar inghetata mea nu a vrut sa inghete atit cat trebuie,am lasat-o sa mearga 30 minute ,dar tot a trebuit pusa in congelator ca sa fie buna de papat.Sper sa ii gasesc secretul acestiu aparat ,nu este mai tare ca mine.puppppp

    RăspundețiȘtergere
  16. Nici nu stiu ce sa fac mai intai, sa citesc de anonim, sa privesc pozele tale care te dau gata, reteta... prea multe lucruri super la tine si pe pagina, plus ca om , ca nu merita sa ma mai intocsic cu un anonim. Fa si tu la fel. Pupici si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim multumesc ! tartele sunt foarte bune.. Si exact asta am vrut sa exprim cu vanzatoarea ;)) .. O zi faina!

    Carmen iti multumesc frumos!! multi multi ani si tie!! Cat despre tarte.. sunt foarte parfumate.. pupici

    Corinut.. nu stiu cat sunt de prosti.. dar sunt foarte rai!! ;)) dar asta e lumea e plina .. voi fi selectiva.. ;) Cat despre tarte sunt minunate.. Iar formele astea le-am luat din piata.. acum mult timp.. sunt pur si simplu din metal dar imi place ca nu se lipeste coca de ele.. oricum trebuiesc unse cu unt . Multumesc tare . Te pup

    Andreea.. sa stii ca am vrut sa vin sa pap la tine dar nu mi se deschidea.. imi afisa ceva de genul ca nu -mi dai voie sa vin la tine.. si sa ma inregistrez cu alt cont ;)) Multumesc tare ..si da o privesc cu zambetul pe buze si nu mi-e teama sa le scriu ce cred.. direct ! ;)) Da.. dulcele de leche e minunat!! Pupici

    Alexandrina.. hmm timp nici eu nu am mult dar o juma de ora - o ora mi-o dedic, asta pana cand n-o sa am nici ora aia ;)) Multumesc frumos! Pupici

    Mirela sa stii ca aparatul de inghetata nu ingheata in totalitate inghetata.. Adica la mine o ingheata mai bine de la jumatate in jos.. pe aia o pot manca direct.. In schimb orice inghetata preparata la aparat necesita un loc in congelator.. ca sa inghete profund.. Aparatul doar sparge cristalele de gheata.. pe care altfel fara el ar trebui sa le spargi tu cu mixerul.. Deci daca ingheata de la jumatate in jos.. e de bine!! pupici multi

    RăspundețiȘtergere
  18. na ca am cazut si eu de pe Luna! Unde ,cine, ce , cum ,cand? Ce-i cu anonimul? Cum adica injurii?
    Si eu sunt innebunita dupa rochite, chiar aseara am fost la o tura prin magazine, bineinteles ca mi-am luat o rochita!
    La multi ani blogului tau sa ne mai indulcesti cu dulcegariile tale!

    RăspundețiȘtergere
  19. " Nu mor caii cand vor cainii "
    "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia "
    "Cainii latra,caravana trece "

    Mai vrei,ca mai stiu. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. He, he ce avem noi aici, o bunatate, minunat!!!!! Anto pastreaza-mi si mie , macar o firimitura dar sa fie cu multa crema :))) asa ca pentru 6 luni de blog! Puup!

    RăspundețiȘtergere
  21. În ultima vreme mă tot lovesc de comentarii răutăcioase pe diverse bloguri culinare. Şi nu pricep de ce. Până la urmă toate gătim din pasiune şi ar tb. să ne apreciem reciproc. Măcar pentru munca depusă. În fine, te pup şi o zi faină! :)

    Şi eu am o grămadă de rochiţe, dar n-am prea ieşit din blugi până acum. Însă sunt abia în trimestrul II de sarcină, am vreme. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. bunnn deci m-am umplut de nervi.am tras o mama de raspuns anonimului tembel timp in care aveam pe foc un sirop pentru tort.ei bine s-a uscat :)).nu-i bai, facem altul.eu daca imi permiti draga Antonia,te rog sa nu schimbi formatul blogului.tocmai acesta este motivul pentru care prefer blogurile si nu cratile de bucate.printre randuri descoperi OMUL care scrie.nu conteaza cat de buna este o reteta dintr-o carte de bucate,eu tot blogospera o prefer.ador blogul tau.este in topul preferintelor mele.retetele tale sunt minunate,cu poze perfecte si tu esti un om minunat!am avut parte si eu de un anonim caruia nu-i placa ca sotul meu nu-i roman,ca eu sunt blonda si asa mai departe.si i-am raspuns !a uitat de blogul meu :)).
    tartele de astazi sunt minunate.la multi ani scumpa mea,la cat mai multe reteta la fel de minunate si la fel de original scrise ca pana acum.pe tine nu te caracterizeaza stereotipia.esti perfecta asa cum esti!pup tare ,tare

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce frumoase sunt tartele astea, una mie, una tie, sau mai bine toate mie :)))) faci treaba excelenta cu blogul tau, felicitari pt cele 6 luni, si eu fac 6 luni in august :) Pupici si ma bucur ca te vad cu moralul ridicat!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce gingase sant ...si primavaratice...prezentarea ezceptionala...nota 10.
    La multi ani blogului tau si cat mai multe "dulcegarii"minunate,caci salivez de fiecare data cand intru pe la tine...
    Iar despre "anonimi"...insasi cuvintul spune tot!!!
    Dar am zarit ceva,despre un cheesecake cu dulce de leche :))))))fug sa vad despre ce-i vorba...
    Te pup si o zi placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. ce ziceai in prima parte...??????...ha ha...auzi...ai stat in tricouri lungi se blugi???????sa zici mersic....auzi blugi...da' 33 de kilograme...cum iti suna ??????...si cu bunataturile....miam miam....in rest....nu baga in seama toate prostiile...zau ! pupici

    RăspundețiȘtergere
  26. Minunate ca de obicei!Te pupic <3!

    RăspundețiȘtergere
  27. asa....si stii ce ? e blogul tau...poti sa scrii si povestea porcului...daca vrei...sau 3 culori cunosc pe lume...cui nu-i place...nu e setat netu sa se deschida la tine...asa ca...stii tu...da nu vreau sa scriu ceva urat...

    RăspundețiȘtergere
  28. asa...si ma indignezi din ce in ce mai tare...scrie frate ce vrei...de ce tre' sa ...dai reteta simpla...da-o cum '' vrea '' muschii tai...auzi la ea....noua ne place...cui nu... e problema lui...personala...sa se uite in cartea de bucate !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. La multe inainte cu prezentari la fel de grozave! Super tartutele tale, cat despre anonimi pune-i la spate ca sunt doar niste frustrate :D Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Asa bunatati nu as refuza pentru nimic in lume!!!... si...La cat mai multi ani! Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce bine arata tartele,nu am incercat pana acum dulce de leche desi ma tot bate gandu'....sper sa il incerc cat de curand!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  32. La cat mai multe luni, cat mai multi ani si cat mai multe retete delicioase si "inflorituri imbarligacioase". :)))

    Cu timpul te vei cali si peste 1 an sau 2 iti spun sigur ca n-ai sa mai faci postare pentru fiecare anonim in parte. :)) Ba din contra, ai sa dai delete fara mila.

    Imbratisari cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  33. Minunate,arata grozav de bine ,trebuie incercate,cred ca sant minunate.

    RăspundețiȘtergere
  34. Arata maxim ( ti-am furat vorba ) de apetisante tartele astea. Mersi de reteta de aluat, ca tot imi trebuia asa ceva.
    Si cu mesajele alea, nu te necaji.Esti in convalescenta, nu uita !

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna,Antonina,dupa un mini-concediu la tara intru din nou pe blogul tau.Si caut retele pierdute ...caci am ramas in urma.Apoi citesc ca ai fost bolnavioara si chiar ma intristeaza , dar ma bucura ca esti bine acuma.Si ce vad? Te superi in convalescenta?
    Dezavantajul celor care creeaza este ca trebuie sa tina piept si unei zile insorite dar si furtunilor.Dar conteaza f mult cum le tin piept.Oricum acel anonim este probabil invidios pe tine pentru ce a vazut aici.Sau pur si simplu e un om rau.Pentru ca e cel mai usor sa distrugi decatr sa creezi ceva , sa faci un bine.Menirea noastra -ceea ce nu poate intelege nici pe departe acest ,,anonim,, -este ca Dumnezeu nu ne-a trimis pe pamant ca sa facem rau ci ca sa facem un bine.Daca asta ar fi fost menirea lumii era necesar sa trimita un singur om ca sa distruga tot.Asa ca stii, cum spunea un intelept chinez>Raspunde la bine cu bine iar la rau cu dreptate<< El sta nu in mijlocul evenimentelor ca noi, care avem un blog , un merit cand cream ceva ci deoparte.Intrebare:ce importanta are un astfel de om care doar arunca piatra ...stii tu vorba aia ,,Un nebun arunca o piatra si alti destepti nu o pot scoate,,.Nu merita draga mea ca un cuvant de -al unuia sa ne strice buna dispozitie si mica lume in care ne invartim datorita tie, Antonina.Ai facut bine ca i-ai raspuns ca sa il pui la punct dar cred totusi ca i-ai dedicat prea multe randuri din blogul tau.Trebuia ignorat.Te pupic si iti tin pumnisorii si ca sa mergi pe marginea patutului in picioruse.Eu am numai 3 luni si sunt intr-o cumplita pauza generata de plecarea in concediu etc.Pup

    RăspundețiȘtergere
  36. La mai mare, Anto.
    Mi-s asa de bleaga incat nu pot scrie un mesaj de suflet, de incurajare.

    Iti doresc doar sa ai puterea sa nu te mai atinga asa vorbele tuturor si sa mergi mai departe cu pasiunea ta.

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc frumos Sara! a fost o dezvirginare brusca, pe nepusa masa ;) da mi-a trecut ! Pupici

    Gaby nici nu mai conteaza.. e lipsit de importanta.. asa ca sa-i dam cezarului ce-i al cezarului.. adica tartei importanta ;)) Cat despre rochita ma bucur tare... hmmm te-as intreba de unde, cum e, ce culoare.. dar apoi as vrea sa te si vaz imbracata ;)) Pupici si multumesc frumos! La multi multi ani si tie!

    Lia cata dreptate ai... mai sunt multe.. si deja nu-si mai au rostul.. Am facut baia de sange :))) Te pup

    Adela cu mare drag!! cu multa crema.. am retinut!;) Pupici si multi multi ani si tie!!

    Adelina asa e.. Toti uita ca aceste bloguri sunt in primul rand personale.. Nu ma plateste nimeni sa scriu intr-un anume mod! Scriu de mine, rad de mine, rad cu mine.. cele mai bune glume sunt cand le faci pe seama ta.. dar daca altii vad in asta "ridicari in slavi" .. nu ma cobor sa le critic intelepciunea;) Cat despre sarcina sa ai o sarcina usoara si minunata ..A mea a fost un vis... nici n-am simtit ca sunt graviduta... decat in ultimele 3 luni cand simteam ca pocnesc..;)) in rest superb oricum chiar si atunci! Si nastere usoara.. sa fie asa in 2 minute, puf puf si gata printul sau printesa ;)) pupici


    Sarah multumesc frumos.. Si-mi pare rau de siropelul tau!! Ca sa se civilizeze lumea ar inseamna sa-ti piarda defectele.. si atunci ar curge peste tot lapte si miere... hmmm si "n-ar fi drept pentru toti ceilalti" ;)) Stai linisita Sarah .. ai toata admiratia mea!! Dar nu, nu sunt perfecta si nici n-am sa fiu vreodata ca nu pot ! daca as fi perfecta.. probabil ca as fi si foarte echilibrata.. as sterge cu nonsalanta comentariu fara sa mai ridic discutii ;))) Dar na.. sunt pe drumul cel bun.. voi incepe sa le sterg ;))) Pupici multi

    Alina multumesc frumos si la multi multi ani tie (stii tu invariabil bloguletului tau) . Pupici

    Petronela ma bucur tare ca-ti plac tartele.. Dulcele de leche e formidabil.. Pupici si multumesc frumos!

    Coco esti o scumpa!!! Multumesc tare mult!! O zici asa de bine... parca mi-ai tras o palma si mi-am trezit brusc!! multumesc tare, aveam nevoie!! asa face mama si tare bine mai e;)) Hmm.. ce sa zic de 33?? e aproape de 23 ;))) Pupici multi!

    Flory multumesc frumos! pup back

    Ana multumesc frumos ! multi multi ani si tie!! Ma bucur ca-ti plac tartele... sunt minunate..Pupici

    Licuta multi multi ani asemenea!! multumesc tare mult! Te pup

    Mimmi ma bucur ca-ti plac.. dulcele de leche e minunat.. cere musai repetitii dupa ;)) Te pup

    Miha multumesc frumos ! La multi multi ani si tie !! ai dreptate.. timpul le rezolva pe toate.. Eu doar sper sa am timp si stare sa continui ce am inceput ;) Te imbratisez si eu!!

    Nadina.. multumesc! sunt bune bune! pup

    Dani aluatul e minunat.. iar stelutele alea sunt grozave... ti se topesc in gura ! multumesc tare mult!! pupici

    Mara bine ai revenit din concediu ! sper ca te-ai simtit bine... eu mai am pana in septembrie... ;) Subscriu cele spune de tine si multumesc frumos! Ai dreptate nu merita, dar am dreptul la replica.. o data.. apoi le dilesc fara sa mai dau nimanui nici un drept ;)) La multi multi ani bloguletului tau minunat!!! Tare-mi plac minunatiie tale... Poate scrii acolo ca sunt si de vanzare ;)) Pupici si multumesc tare!

    Gabyta... stiu bine, ca na, ne vorbim des ;)) Fi si tu linistita ca totul va fi rozzz ;)) Pupici multi si multi ani asemenea! ...

    RăspundețiȘtergere
  38. iufff , ce pot sa zic decat ca tu esti "unica" in felul tau , blogul tau e "unic" in felul lui si totul e perfect !!!! ... nu schimba nimik si mergi mai departe !!!!
    mini tartele sunt delicioase , bravooo!!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ok atunci nu te mai stresa cu toate tampitele , ca asa am inteles ca e una!
    Cat despre rochita nu e cine stie ce... e de la Geox, culoare albastru inchis, nici prea sofisticata nici simpla, comoda si draguta! Imi place! sa ma vezi imbracata hmm, trebuie intai sa ma pozez si mai vedem, nu-mi prea place sa public poze cu mine :P te pup!

    RăspundețiȘtergere
  40. Draga Antonina... LA MUUULTI ANI!!!!
    Si la mai multi anonimi (intotdeauna vor fi si "Gica contra" - dar asta inseamna doar ca esti populara - altfel nu ar intra pe blog!!!!) :)

    Si nu te amagi, intotdeauna te vor atinge spusele altora, ca sunt pozitive sau negative...tine de sensibilitatea din sufletul tau!

    Pupici multi si sa ai in balanta mai multe laude decat critici :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Doamne cat esti de minunata!!! Am citit cu mare placere articolul tau plin de "infloriturile" splendide care iti dau aceea nota personala care te face unica in lumea virtuala si nu numai...esti o fata adorabila Antonina si iti declar deschis ca pe mine m-ai cucerit total chiar de prima data cand am pasit pe blogul tau...cine te cunoaste o data te indrageste pentru o viata! Fruntea SUS... viata e atat de frumoasa si plina de bunatate, iar atunci cand din pura intamplare te mai lovesti de un ciot...fa un mic slalom in curgerea fireasca a drumului tau si nu uita ca oamenii buni ( ca tine) au si protectia divina asigurata...te imbratisez si sper sa ai parte numai de soare si cer senin!

    RăspundețiȘtergere
  42. Si nu inteleg de ce cuiva nu i-ar conveni modul( pentru mine minunat) in care iti prezinti retetele, iti trebuie reteta te duci la print, dai no images si ai reteta in clar...deci no problem si nimic mai simplu...LOL!!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Pfuuu, eu nu mai comentez nimic ! Doar salivez! Si cand plec iau si vreo doua tarte la pachet !

    RăspundețiȘtergere
  44. Arata EXTRAORDINAR de bine mini- tartele tale!!!!
    Ai niste retete deosebite!!!!
    FELICITARI!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. Anto toata viata ne vom lovi de frustrati, asa ca si cu unul/una la deal la vale, ce mai conteaza. Eu ador formatul asta si nu stiu cat conteaza sfatul meu, dar daca ai putea sa nu schimbi nimic, ar fi foarte bine. Cat despre tarte ... era gata gata sa ma reped in ecran =)). N-a mai ramas niciuna, nu?

    RăspundețiȘtergere
  46. Cat multumesc frumos!! ma bucur ca-ti plac tartele ! pupici

    Gaby frumoasa rochita!! pupici

    Anamaria multumesc taare mult!!! ai dreptate! pupici si sa auzim numai de bine!

    Ruxy iti multumesc din suflet pentru cuvintele minunate!!! esti o scumpa!! voi tine cont de sfatul tau! te imbratisez cu drag!

    Caietul cu retete cu mare drag te servesc! pupici

    Simona multumesc frumos de vizita!! ma bucur ca-ti plac tartele! pupici multi

    Raluca multumesc tare mult! esti o dulce! te pup

    RăspundețiȘtergere